петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Овен

Овен - Месечен хороскоп

Октомври е чудесен месец за Овните. Ще жънете много успехи, най-вече от проекти, по които отдавна работите. Това е времето, в което ще получите заслугите, които сами сте си изработили. Усилията ви ще дадат резултат, от което по-хубаво едва ли има. Просперитетът ще се усеща не само в професионален и финансов план, но в личен, а това прави щастието пълно. Все пак има няколко неща, от които трябва да се пазите в следващите седмици. Едното е умората. Усетите ли, че ви идва в повече – дайте си почивка. Другото е хорската завист. Уви, не всеки ще се радва на успехите ви и това ще предизвиква злобни коментари. Затова много внимавайте пред кого какво казвате и колко се хвалите.

Работа и пари

Както вече стана ясно, през този месец ще сте особено доволни от професионалното си развитие. Има защо да проявявате инициативност и отговорност – всяко ваше подобно действие ще се награди. При вас по-лесно и бързо ще идват плодовете от положения труд. Основният съвет е обаче да бъдете по-организирани. Не пилейте времето и силите си за дейности, които знаете, че няма да са ви от полза. Добрият график, професионалното ви отношение, както и голямата доза късмет могат да ви изведат на челни позиции. Някои от колегите ви може да погледнат с особено око на амбициозността ви, но това не трябва да ви притеснява или кара да промените посоката.

Овните, които имат свой бизнес, ще чуят добри новини към края на месеца. Тогава реално ще осъзнаят колко големи резултати са постигнали и колко добре се развива начинанието им. Само не забравяйте за хората, с които работите и благодарение на които сте стигнали дотук.

Парите няма да са проблем за Овните през октомври. При много от вас добрите резултати ще се изразяват именно в повече финансови постъпления, повишения или по-добри печалби. Така че не се тревожете за тази страна от живота си.

Купидон

Големи скандали или проблеми в любовта при семейните Овни са много малко вероятни. От вас обаче ще зависи да поддържате онова пламъче, което скрепява половинките в едно цяло. Ежедневните и битови въпроси са важни, но любовта е в основата на отношенията ви, така че не забравяйте да я държите жива. Послушайте този съвет и няма да сгрешите.

При необвързаните нещата ще седят по различен начин. Тези, които имат от известно време обект на желанията си, най-накрая ще ликуват, че той отвръща на интереса им. Въпросният човек най-после ще отговори на чувствата ви и ще получите това, което от толкова време искате. А Овните, които нямат никой около себе си, не бива да се отчайват – който търси, намира.

Здраве

Здравето ще е сферата, в която няма да имате кой знае какъв късмет през октомври. Първо, че при много от вас е възможно да се появи т.нар. есенна умора, заради която енергията ви да е доста по-малко. Ако не си почивате, това ще повлияе на имунната ви система, която и без това не е във върхова форма. Ще сте по-податливи на вируси, грипове и настинки, затова вземете предварително мерки. Хубавото е, че дори да се разболеете, бързо и лесно ще се излекувате.

 

Характеристики

Управляваща планета: Марс
Стихия: огън
Качество: кардинален
Щастливи числа: 4, 7, 9, 11
Цвят: яркочервен
Камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд
Цветя (растения): Глог, анемона, миризлив грах, теменужка, синчец, босилек
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз съм
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, сряда
Уязвима част от тялото: главата
Допълващ и противоположен знак: Везни

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html