петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Овен

Овен - Месечен хороскоп

Доста динамичен и интересен ще е декември за Овните. Последният месец от годината изобщо няма да е скучен, нито пък ще е монотонен. Това че наближават празници, изобщо не означава, че ще бездействате или че работата няма да върви или ще зацикли. Всъщност точно през последните седмици на годината имате големи шансове за професионални и бизнес успехи, така че не бива да му отпускате края и да минавате в режим „почивка“. Сега е моментът да насочвате събитията в посоката, в която вие искате.

Декември ще бъде интересен с това, че много от вас ще бъдат изправени пред сложен избор. Той може да се отнася до всеки един аспект от живота ви и най-вероятно ще се появи напълно неочаквано. Да вземете решение ще бъде наистина трудно. Някаква насока или съвети ще можете да получите от хора, които имат опит в дадена област или на които знаете, че може да се доверите.

Работа и пари

Колебанията и сложните избори не е изключено да се отнасят именно до професионалната сфера. Напълно възможно е да получите примамливо предложение за работа и то в момент, когато се чувствате напълно удовлетворени от настоящата си позиция. Истината е, че при много от вас се дава възможност да смените заетостта си в края на годината. Особено за тези, които са си търсели работа през последните месеци. Шансовете да се озовете в нова работна среда са наистина много големи.

По-сложно ще е при бизнесмените, защото ще усетят как времето ги притиска. За кратък период от време ще се наложи да решавате твърде много въпроси и пречки и да взимате решения, които все не търпят отлагане. Няма да е лошо да се обърнете към човек от сферата, някой ваш ментор, който ще може да ви даде правилен съвет или да ви помогне да си избистрите ситуацията.

Във финансов план няма да имате кой знае какви вълнения. Тези, които ще сменят работата, всъщност ще са доволни, защото материалните условия няма да са никак лоши. При собствениците на бизнес може да е малко по-напрегнато.

Купидон

За обвързаните Овни декември няма да е никак лошо. Много от вас ще получат поредното потвърждение, че са намерили човекът до себе си. Вероятно именно партньорът ви ще ви даде правилния съвет за трудното решение, пред което ще се изправите. А взаимното справяне със ситуацията още повече ще засили отношенията ви. Така че ви очакват топли и сърдечни празници.

При самотните представители на знака ще е по-сложно. Внимание няма да ви липсва, обаче част от вас ще се колебаят накъде точно да поемат и кого да изберат. Не е изключено любовните терзания да ви причинят и болка, но в крайна сметка трябва да си изясните какво искате, за да можете да го намерите.

Здраве

Използвайте оставащото време до края на годината, за да приключите с планираните прегледи и интервенции, които все отлагате по една или друга причина. Не си позволявайте самолечение, защото няма да се справите сами. Козметичните процедури ще ви се отразяват много добре.  

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Марс
Стихия: огън
Качество: кардинален
Щастливи числа: 4, 7, 9, 11
Цвят: яркочервен
Камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд
Цветя (растения): Глог, анемона, миризлив грах, теменужка, синчец, босилек
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз съм
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, сряда
Уязвима част от тялото: главата
Допълващ и противоположен знак: Везни

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html