петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Овен

Овен - Годишен хороскоп

Годината се очертава като изключително положителна за Овните. От една страна ще се радвате на много късмет, а от друга рисковете от отрицателни планетарни влияния ще бъдат ниски. Сатурн ще бъде във Водолей през цялата година, което от своя страна ще подчертае положителните ви качества. Щ имате възможност да покажете лидерските си способности и да станете по-добри в анализирането на различните ситуации. Юпитер ще носи възможности за увеличаване на личното ви влияние и авторитет.

Позитивизмът ще ви следва през цялата година. Огромен поток от енергии ще ви връхлети на 4 декември, свързани със слънчевото затъмнение. То ще е под знака Стрелец, което означава, че енергиите ще бъдат изключително приятелски настроени към вас. Разбира се, това не означава, че във всичко ще ви върви по вода и животът ви ще е песен. Понякога ще ви се струва, че се изправяте пред големи трудности, заради които ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт.

През първите летни месеци бъдете по-внимателни и следете какво се случва около вас. Тогава ретрограден ще е Юпитер в Риби, което може да провокира проблеми и непредвидени ситуации.

Характерно е за вашата зодия да бъдете уверени в себе си и сега това ви качество няма да ви изостави. Няма да си губите времето в излишни съмнения и дилеми, а директно ще действате. За тази година предупрежденията към вас са да се придържате към предварително начертания път, независимо какви невероятни на пръв поглед възможности обещават алтернативните възможности. Осланяйки се на опита и познанията си, ще успявате да се справяте с различни ситуации.

Почти през цялата година Слънцето ще доминира над вас, следователно ще сте заредени с предостатъчно жизненост, мотивация и възможности. Нужно е единствено да вярвате в себе си и да се възползвате от вратичките, които се отварят пред вас, защото те няма да са отключени задълго. Най-смелите ви идеи и мечти може да станат реалност, благодарение на вашата упоритост.

Ще залагате повече на установените стари приятелства и трудно ще допускате до себе си нови хора. Положителни ще бъдат контактите ви с представители на Рака, Скорпиона или Рибите. Напълно противоположни обаче ще са контактите ви с някои Телци и Деви.

Работа и пари

Както вече стана ясно, ще имате късмет през 2021 година, което ще има силно отражение върху професионалната сфера. С две думи – перспективите пред вас са повече от чудесни. За да се изпълнят те обаче, не трябва да забравяте съвета да се възползвате от възможностите, които съдбата ви дава. В противен случай, ще се разминавате с просперитета.

Друг ценен съвет към вас е да не бъдете самонадеяни и да търсите чуждото експертно мнение. Не го приемайте като удар по егото ви, а като трупане на знания, които ще са ви много необходими. Проявявайте интерес и уважение към по-възрастните и тези, които стоят по-високо в социалната йерархия.

Макар че по отношение на приятелския си кръг ще сте до известна степен затворени, не проявявайте подобна консервативност в професионално отношение. Само ако разширите контактите си, ще можете да постигнете наистина големи висоти. Това от своя страна ще доведе не само до вътрешно удовлетворение, но и до увеличаване на авторитета ви и влиянието върху другите. Недейте обаче да се възползвате злонамерено от последното.

Сериозни финансови притеснения повечето Овни няма да изпитват през 2021 година. Напротив, материалното ви състояние напълно ще ви задоволява. Съвсем спокойно ще „свързвате двата края“, че дори и отгоре ще ви остава. Ще изскачат непланирани разходи, но без притеснения и терзания ще ги покривате. Това ще е така, благодарение на добрите ви доходи, следствие на добрите резултати в работата.

Положителните перспективи за финансите ви обаче могат да бъдат съсипани, ако се хвърляте в ненужни и недостатъчно добре обмислени скъпи покупки. Премисляйте добре дали имате нужда от дадено нещо, преди да извадите парите. Този риск ще се появи най-вече към края на годината, което ще повлияе на цялостното ви състояние. Някои може изненадващо да спечелят много пари.

През тази година не е препоръчително да пристъпвате към имотни сделки, независимо дали става въпрос за покупка или за продажба. Ремонтните дейности в дома също не са препоръчителни.

Ако имате кола, вероятно през тази година ще имате проблеми с нея, свързани с ремонти.

Купидон

Годината е подходяща за създаване на семейство за младите жени от зодията, както и за мъжете над 35 години. Като цяло и в личен план Овните ще се радват на спокойствие и хубави моменти.

Следващите 12 месеца ще са богати на вълнуващи преживявания. Необвързаните ще имат най-големи шансове за среща с интересен човек. Ако сте във връзка, но имате известни перипетии, бъдете спокойни. Сега ще може да намерите решение на проблемите и лесно ще стигате до взаимни компромиси. Дори и през годината да се появят някакви търкания, те бързо ще преминават. Обвързаните дами Овен ще се влияят много силно от мъж – ваш роднина, баща или съпруга ви.

В края на годината, по време на слънчевото затъмнение, се пригответе за промени и поставяне началото на нови процеси в личния ви свят. Много от вас ще се отдадат на равносметка и преосмисляне на приоритети и целите си. За някои това може да означава затвърждаване на връзката и чувствата, но за други може да доведе до финал. Той обаче няма да се случи бързо и рязко и в рамките на годината. Дори и да се стигне до разтрогване на дълги отношения, не бива да съжалявате, защото това ще е за ваше добро.

Здраве
Ако през последните няколко години сте полагали повече грижи за тялото и организма си, сега те ще ви се отплатят. В тези случаи няма да имате причини да се притеснявате за здравето си. Не така обаче ще е за тези, които не са се потрудили по този въпрос. Те по-лесно ще хващат настинки и ще са по-болнави.

През тази година решение ще намерят хората, които имат предишен здравословен проблем. Ще успеете да намерите правилните специалисти и казусът ви ще се разреши благоприятно.

Ако не пазите нервната си система, е възможно да проявите алергии, които до момента не са ви притеснявали. Затова реагирайте по-малко емоционално на случващото се в живота и изразходвайте натрупаното напрежение чрез действия и занимания, които ще бъдат полезни както за тялото ви, така и за духа.

Характеристики

Управляваща планета: Марс
Стихия: огън
Качество: кардинален
Щастливи числа: 4, 7, 9, 11
Цвят: яркочервен
Камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд
Цветя (растения): Глог, анемона, миризлив грах, теменужка, синчец, босилек
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз съм
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, сряда
Уязвима част от тялото: главата
Допълващ и противоположен знак: Везни

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html