петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Рак

Рак - Месечен хороскоп

Декември месец е до известна степен рисков за Раците. Повишава се опасността някой да се опита да ви заблуди и да цели да замъгли бистрата ви преценка. Дръжте повече на фактите, на това, което виждате, а не на онова, което ви казват. Старайте се да четете между редовете и да търсите скрития смисъл в посланията. Не проявите ли бдителност, имат огромна вероятност да си направите грешните изводи.

Също така, в последните седмици от годината, не е невъзможно да изпаднете в депресивни състояния, което не е нетипично за вас. Покрай празници Раците често се обръщат не към положителните си качества и към всичко, което са постигнали, а към онова, което нямат или смятат, че не могат. Не си го причинявайте. Спрете с твърде високата доза самокритичност и самосъжаляване. Ако наистина смятате, че нещо не ви е наред, променете го, а не засилвайте комплексите си.

Работа и пари

Особено големи трусове в професионален план не се очертават, но все пак не е изключено да ви се случат и някои промени или пък сериозни терзания. Впрочем, трудностите, които може да се изпречат на пътя ви, ще бъдат преодолени само чрез екипна работа. Сега е моментът да се обедините и да работите усърдно с колегите си за общото благо. Не бъдете индивидуалисти, защото това няма да се толерира и няма да е успешно.

Бизнесмените от зодията няма да се уплашат от това да предприемат нещо ново или да направят голяма крачка. Промените, направени сега, ще повлияят добре на заниманието ви. Периодът е подходящ и за разширяване на дейността.

Декември ще бъде спокоен от гледна точка на пари. Служителите, които наистина покажат добри резултати, ще бъдат възнаградени с бонуси. Бизнесмените също ще се радват на увеличаване на приходите, което всъщност ще им позволи да са по-смели във вземането на по-кардинални решения.

Купидон

Едно от най-важните неща за вас е семейството, а най-хубавото е, че то много ще ви радва в последните седмици на годината. Ще усещате любовта и подкрепата на близките си и дори и с някой роднина да сте се поотдалечили, сега отново ще се откриете. Семейните Раци няма да има за какво да се притесняват и ще могат да прекарат едни наистина хубави празници. Част от вас ще получат предложение за брак.

Вълнуващо ще е за необвързаните, тъй като им предстои около тях да се появяват доста интересни хора, които определено ще привличат вниманието ви. Шансът да се срещнете човека за себе си не е никак малък и вие самите ще усетите желанието си непрекъснато да комуникирате с този човек.

Здраве

Психичното ви и вътрешното ви състояние може да пострадат от склонността ви непрекъснато да си намирате недостатъци. За да задържите на повърхността, се обърнете към спорта – той винаги подобрява настроението и тонуса. Препоръчително е да не прекалявате с пиенето по празниците, защото тялото ви няма да го понесе добре.

Светли празници!

 

Характеристики

Управляваща планета: Луна
Стихия: вода
Качество: кадинален
Щастливи числа: 2, 4, 5, 8
Цвят: гълъбов, син, бледолилав, сребрист, охра
Камъни: опал, кристал, лунен камък
Цветя (растения): водна лилия, жасмин, растения с бели цветове
Метал: сребро
Талисман: сърце
Девиз: Аз се съмнявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък
Неблагоприятни дни: вторник, събота
Уязвима част от тялото: гърди и стомах
Допълващ и противоположен знак: Козирог

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html