петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Рак

Рак - Месечен хороскоп

Месецът няма да е много лек за Раците и до известна степен трудностите ще си създавате самите вие. Във висша степен ще се прояви вашето нетърпение и желание всичко да се случва сега и на момента. Ще сте припряни и прибързани общо-взето във всяко естество, което е много вероятно да ви донесе трудности. Това ще се отнася най-вече до решенията, които ще взимате, защото просто няма да ги обмисляте достатъчно добре, а директно ще действате. През следващите седмици трябва да осъзнаете, че добрите резултати изискват време. Иначе може да сгрешите, което още повече ще ви вбеси. Тази прибързаност ще се отразява на характера ви и ще избухвате дори от една думичка. За щастие, Луната, която е ваш покровител, ще ви дава насоки под формата на на пръв поглед незначителни неща.

Работа и пари

Това е няма да е най-добрия ви период в професионално и финансово отношение. В работата ще искате да свършите колкото се може повече и не е изключено сами да се тормозите и да се пренатоварвате. Това обаче няма да ви доведе до нищо добро. Прибързаността не е добро качество и няма да ви свърши работа. По-добре следвайте графиците си и не се опитвайте да ги изпреварвате и си наложете ритмично темпо. Не проявявайте агресия и характер на работното си място, за да не развалите отношенията си с колеги или шефове.

Октомври месец не е най-подходящото време да дадете начало на нов проект или някакво ново начинание. Затова ако имате свой бизнес или работите за себе си, опитайте се да отложите тези планове с няколко седмици, но в никакъв случай не се отказвайте. Използвайте настоящия период за добро обмисляне и планиране на всеки детайл, особено на финансите. И отново – не бързайте.

Във финансов аспект реално не се очаква нещо кой знае какво за Раците. Сериозни материални затруднения са малко вероятни, освен ако в капана на прибързаността не правите големи недобре обмислени покупки. Единствено неразумните разходи може да ви притеснят. Повишение на парите или допълнителни доходи също са малко вероятни.

Купидон

Ще се наложи да си припомните, че близките ви не са ви виновни за лошото настроение и не бива да си го изкарвате на тях. Не се карайте с тях и не ги нападайте безпочвено. Това се отнася и до любовните ви отношения при Раците, които имат дългогодишни връзки. Същевременно обаче във връзката ви ще се появи повече страст, която може би ви е липсвала в последно време. Тези диви емоции ще се отразят изключително добре на сексуалния ви живот.

Необвързаните Раци може да обърнат поглед малко назад. Има човек от близкото ви минало, с който вероятно има още какво да изживеете, а и той също мисли така. Помислете дали да не пробвате отново, стига да не е във ваш минус.

Здраве

Вземете се в ръце и подгответе организма си за зимата. Не се поддавайте на леността и не изпадайте в „зимен сън“ – бъдете физически активни, спортувайте и докато времето позволява се разхождайте сред природата. Това ще ви се отрази отлично във всеки един аспект.

Характеристики

Управляваща планета: Луна
Стихия: вода
Качество: кадинален
Щастливи числа: 2, 4, 5, 8
Цвят: гълъбов, син, бледолилав, сребрист, охра
Камъни: опал, кристал, лунен камък
Цветя (растения): водна лилия, жасмин, растения с бели цветове
Метал: сребро
Талисман: сърце
Девиз: Аз се съмнявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък
Неблагоприятни дни: вторник, събота
Уязвима част от тялото: гърди и стомах
Допълващ и противоположен знак: Козирог

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html