петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Рак

Рак - Годишен хороскоп

Много промени, но с позитивен знак, предстоят пред представителите на зодия Рак. Освобождавате се влиянието на Сатурн, което ще ви накара да се чувствате по-свободни и ще ви е по-леко на душата. Много от вас ще бъдат по-оптимистично настроени, а всичко това даже ще ви носи усещането за физическа лекота. Благодарете на Юпитер, който ще държи неуспеха встрани от вас. От началото на годината до средата на май и от края на юли до края на годината Юпитер ще бъде във Водолей, а през останалото време в Риби. Това означава, че пречки няма да ви спъват, а освен това ще имате много късмет да попадате в точното време и на точното място.

Естествено, за да ви върви всичко по мед и масло, трябва и вие самите да се потрудите и да не седите със скръстени ръце. Много е важно и когато постигате успехите си, да не вдигате главата си твърде нависоко. Твърде голямото самодоволство, както и отпускането, само ще поставят точка на потока от късмет към вас.

Като цяло Раците ще са на върха във всеки смисъл на думата през годината. Ще имате пълната подкрепа на Луната, а освен това Марс, който обикновено ви носи само проблеми и вътрешни колебания, този път ще има благотворно влияние. Ще се сдобиете с качество, което по принцип ви липсва – студен и пресметлив ум. Разбира се, да се осланяте изцяло на късмета е глупаво и правилните действия и решения ще зависят, само ако добре помислите и се потрудите. Хубавото на тази година е, че ще преодолявате всякакви трудности. Естествено, ще могате и на другите, когато имат нужда, което е нещо съвсем естествено за вас.

Ще се сдобиете с нещо, което отдавна искате да развиете в себе си – смелост да вземете съдбата си в своите ръце. Това може да ви звучи сякаш събитията ще се случват едно след друго. Не, това няма да е така, но промените около вас няма да са никак малко. Огледайте се за съюзници и не бъдете консервативни в приемането на нови идеи и поглед към света. По принцип си падате малко по старомодните неща, но сега и това ще промените.

Вие сте импулсивни хора и често си прави бързи и недобре обосновани избори, а и действате непредсказуемо. Недейте. Реално дали ще получите това, за което си мечтаете, ще зависи изцяло от вас, но не забравяйте да се възползвате от покровителството на Луната и Марс, които категорично ще ви ударят рамо в реализирането на целите ви. Не е изключително дори да надминете собствените си очаквания.

Работа и Пари

Въпреки че по природа сте колебливи и леко плашливи, през 2021 година е времето да стартирате спокойно нови проекти. Гмуркайте се дълбоко в новото и не се плашете от водата. Постигането на добрите резултати в новите начинания ще зависи и от вашето внимание към детайла. В останалите професионални сфери не се предвиждат никакви критични моменти.

Парите са важно нещо за Раците, които в повечето случаи добре боравят с тях. И ето я хубавата новина – през следващите 12 месеца се открива възможността да подобрите социалния си статус. Много от вас ще получат повишението, за което са мечтали, други ще увеличат авторитета си. Ще придобиете и изключително ценен професионален опит, който ще ви бъде от голяма полза в бъдещето. Успехите ще ви карат да се раздавате още повече в работата си. Ще бъдете много по-амбициозни във финансовите си ангажименти и дела.
За да ви се случват тези неща обаче трябва по-често да проявявате честност, смелост и великодушие. С тях ще направите впечатление на когото трябва и ще се превърнете както в уважаван служител, така и в тачен колега. Комуникативните ви умения ще имат голямо отношение към професионалните ви успехи. Психологическата атмосфера около вас до голяма степен ще зависи от това как се развиват вашите отношения с колеги, партньори и клиенти. Това ще излезе като акцент заради изразеното влияние на Плутон, който ще бъде в знака на Козирог през цялата година. Точно поради тази причина конструктивното изграждане на лични контакти е от съществено значение.

Луната ще ви подкрепя в трудни моменти, като изостри вашата интуиция, която и без това е силна. Благодарение на нея ще взимате правилните решения в ситуации, в които другите се провалят. Бизнесмените е добре да насочат ресурсите в начинанието, което смятат за най-обещаващо. Не се допитвайте толкова до чуждото мнение, бъдете хладнокръвни и не позволявайте да ви разколебават.

Както вече стана ясно, много от вас ще се зарадват на допълните доходи, а и големи финансови проблеми не се очакват. Някои може да се сдобият с щедро наследство, а други ще бъдат покровителствани от щедър човек.

Много от вас ще имат шанса да закупят нов дом, за което ще получат голяма подкрепа от някой представител на Рибите или Скорпионите.

Купидон

Не чак толкова късмет и безгрижие ще имате в личен план. Семейните ще трябва да обърнат повече внимание на близките си и да мислят повече и за техните нужди. Сега това може да ви звучи неприятно и твърде ангажиращо, но повярвайте – след време ще даде положителен резултат и някаква отплата.
Отношенията ви с близки роднини, но не родители, понякога ще са сложни, свързани със ситуации, от които ще останете обидени или разочаровани.

За да съхраните връзката, в която сте, и да подсилите чувствата, ще се наложи да положите известни усилия. Имате сили да се справите с трудностите, просто трябва да се задействате. Дайте воля на романтичната си страна и ентусиазма. Само не вземайте неразумни решения, защото това може да ви изиграе жестока шега.

При някои Раци с дългогодишни връзки може да се случат повратни моменти, но не задължително с негативен знак. При много от вас е възможно да сключите брак. Всичко ще се случи според вашите желания, само че не когато сте го очаквали или планирали. Тук е важно да не вземате прибързани решения. Във всяка ситуация първо трябва да се успокоите, след това спокойно да я анализирате.

Ще преживеете житейска раздяла с човек, който винаги ви е създавал проблеми или някакъв дискомфорт. Годината ще поставя на изпитание романтичните отношения през определен период от време. Може да се породят различия, свързани с личните ви планове, които да разделят житейските ви пътища.
Силни емоции предстоят за необвързаните. Повечето представители на знака ще успеят да срещнат подходящия човек. Връзката ще се развие бурно и страстно и няма да се колебаете дали този човек ви иска, или не. Отношения, чието начало е поставено през февруари-март, обещават да бъдат най-успешни.

Здраве

Настъпва времето да обърнете внимание и на собственото си здраве, не само да се грижите за другите. Умишленото и продължително пренебрегване на очевидни симптоми на неразположение ще доведе до сериозни последствия за вас. Ще сте много заети с мисли за работа, пари и развитие, заради което ще оставяте настрана работата си. Обаче е добре да хвърлите поне малко усилия дори и на равнище храна и по-здравословни продукти.

Ако ще си играете на руска рулетка със здравето си, ще загубите. Пазете се и мислете за себе си, но и за другите. През 2021-а проблемите на един човек автоматично ще доведат до други проблеми. Ако ваш колега се зарази, по-добре си вземете отпуска, защото ще сте податливи на настинки и шансът да се разболеете и вие е много голям. Всяко действие, насочено към подобряване на здравословното ви състояние, ще има голям ефект. Това се отнася за лекарства, народни средства, закаляване, езотерични практики.

Характеристики

Управляваща планета: Луна
Стихия: вода
Качество: кадинален
Щастливи числа: 2, 4, 5, 8
Цвят: гълъбов, син, бледолилав, сребрист, охра
Камъни: опал, кристал, лунен камък
Цветя (растения): водна лилия, жасмин, растения с бели цветове
Метал: сребро
Талисман: сърце
Девиз: Аз се съмнявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък
Неблагоприятни дни: вторник, събота
Уязвима част от тялото: гърди и стомах
Допълващ и противоположен знак: Козирог

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html