петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Козирог

Козирог - Месечен хороскоп

Козирозите ще приключат годината в изключително добро настроение и дух. През следващите седмици около вас ще е весело и радостно. Вие просто ще сте настроени на вълна да се забавлявате и да се чувствате спокойни и щастливи. Ще сте духовити, настроени на вълна флиртове и разпускане. Няма да позволявате на нищо и никой да развали настроението ви и да помрачава дните ви, както и трябва. Положителното е, че вероятността да се сблъскате с някакви неприятности, от каквото и да е естество, е много малка. А дори и нещо да изскочи, то няма да ви притесни по никакъв начин. Ще имате достатъчно енергия и време да приключите това, което сте започнали.

Има обаче известна опасност леко да загубите разумната си преценка. Вие сте хора, които не се увличат по езотерика или окултно, но в следващите седмици ще сте някак склонни да мислите повече в тази посока. Не търсете мистика в нещата, които ви се случват. Не се стресирайте от сънищата, които ви се явяват, и не търсете във всяко нещо знак за наближаваща опасност. Просто защото няма да има такава.

Работа и пари

Професионалните дела ще се развиват нормално. Ако сте си направили точен график, следвайте го и няма да имате абсолютно никакви проблеми. Даже ще затвърдите името на стриктни и отговорни хора. Периодът ви дава възможност бързо и безпроблемно да доведете до край започнатите ангажименти и след това спокойно да се отдадете на почивка. Възможно е някой – колеги, клиенти или началници, да се опита да ви притисне в сроковете, да вкара хаос и напрежение заради наближаващите празници. Няма обаче да позволите тази паника да ви обземе.

Спокойно ще е и за бизнесмените от зодията. Няма да имате кой знае какви изненади или притеснения. Част от вас има вероятност да получат интересно предложение за сътрудничество, като то може да дойде от хора, които и преди са искали да си партнират с вас. Не го отхвърляйте веднага.

В материален план не се очакват трудности и притеснения. Наред с това не е голям и шансът да увеличите доходите си. По-скоро ще задържите стабилно нивото, на което сте.

Купидон

Розово за Козирозите ще е в личен план. Обвързаните от вас ще се стараят да прекарат свободното си време с половинката в забавления или почивка. Общите занимания допълнително ще засилят чувствата и сплотеността ви. С две думи – ще прекарате прекрасни празници с най-скъпите ви хора.

Още по-вълнуващо ще е за необвързаните Козирози, които имат огромен шанс сега да срещнат любовта. Първоначално всичко ще изглежда като обикновен, приятен флирт, но не след дълго ще осъзнаете колко често мислите за този човек. И това ще е взаимно.

Здраве

Възможни са проблеми с дихателните пътища – това ще е слабото ви място. Затова и при най-леката настинка, вземете мерки, още повече ако имате някакви хронични заболявания от този тип.

Месецът е подходящ за прегледи и изследвания, свързани с желанието ви да станете родители.

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Сатурн
Стихия: земя
Качество: кардинален
Щастливи числа: 3, 5, 7, 8, 14
Цвят: черен, тъмнокафяв, син, лимоненожълт, тъмните тонове
Камъни: оникс, гранат, лазурит, кристал, лунен камък
Цветя (растения): бял карамфил, мак
Метал: олово
Талисман: черна котка, дяволче
Девиз: Аз действам
Късметлийски дни: вторник, събота
Неблагоприятни дни: понеделник, четвъртък
Уязвима част от тялото: кости, скелет, стави
Допълващ и противоположен знак: Рак

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html