петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Козирог

Козирог - Месечен хороскоп

Трудно ще намерите за какво да се оплачете през този месец, Козирози. Очакват ви материални и работни постижения, към каквито от много време се стремите. Успехи няма да ви липсват и в други сфери от живота ви и през този месец ще можете спокойно да поставите началото на различни нови процеси или промени. Всъщност дори е препоръчително да си начертаете план за следващите месеци и кои са следващите стъпала, които искате да изкачите. За да се случи това обаче е добре да си направите сериозен анализ. Концентрирайте се върху всичко, което ви се случи в последните няколко месеца и преценете плюсовете и минусите. Открийте грешките или пропуските си – така ще си гарантирате, че в бъдеще няма да ги повтаряте. Не превръщайте обаче работата и стремежът към повече пари във ваш основен приоритет.

Работа и пари

Ще впрегнете силите си към професионалния си живот и ще дадете всичко от себе си, за да се реализирате. Ще го направите, ясно виждайки, че имате всички предпоставки да успеете. Добре умеете да преценявате ситуациите и да предвиждате дали събитията са във ваша полза, или не. През следващите седмици много от вас ще усетят, че имат пред себе си златни възможности и ще се възползват от тях. Има обаче едно нещо, което може да ви спъне – хората, с които работите. Подберете правилно с кого да се впуснете в атакуването на върховете и кого включвате в работата и плановете си. Само хора, които са истински кадърни и на които може да се разчита, заслужават да им гласувате доверие.

И за бизнесмените това няма да е лош месец. В края на периода ще сте доволни от данните, но е препоръчително да се концентрирате повече върху проектите, от които се очакват най-скорошни резултати. Заемете се основно с тях, защото именно от там ще дойдат успехите и финансовите постъпления.

Парите винаги са били важни за Козирозите, затова октомври определено ще им хареса. Повече от вас ще се радват и на материални придобивки и повишаване на финансите, наред с професионалните успехи. Постигнатото ще ви донесе голямо задоволство и повече самочувствие.

Купидон

Любовта няма да ви създава притеснения през този месец. Обвързаните всъщност няма да имат много време за семейството си/партньора си, а в някои случаи тази заетост ще е взаимна. Положителното е, че ще си давате сметка за това и ще изпитвате липса за романтични преживявания. С половинката си ще правите всичко възможно да прекарвате качествено дори малкото време заедно.

Тези, които нямат човек до себе си, също ще са все така заети с работа. Затова този месец няма да имате безброй нови запознанства. Колкото и да са малко обаче едно от тях ще ви направи силно впечатление. Това ще е човек, който първоначално ще ви накара да си помислите, че може би не ви харесва. Не се връзвайте – всеки си има своя стратегия.

Здраве

Има риск от инфекции, така че пазете здравето си. Обличайте се топло, защото имунната ви система не е толкова силна, колкото ви се иска. Ако нямате постоянен сексуален партньор, задължително използвайте предпазни средства. Да се доверявате на малко познати хора би било повече от глупаво.

Характеристики

Управляваща планета: Сатурн
Стихия: земя
Качество: кардинален
Щастливи числа: 3, 5, 7, 8, 14
Цвят: черен, тъмнокафяв, син, лимоненожълт, тъмните тонове
Камъни: оникс, гранат, лазурит, кристал, лунен камък
Цветя (растения): бял карамфил, мак
Метал: олово
Талисман: черна котка, дяволче
Девиз: Аз действам
Късметлийски дни: вторник, събота
Неблагоприятни дни: понеделник, четвъртък
Уязвима част от тялото: кости, скелет, стави
Допълващ и противоположен знак: Рак

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html