петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Козирог

Козирог - Годишен хороскоп

Положителна и хубава ще бъде годината за Козирозите. Юпитер и Сатурн ще ви закрилят. Ще усещате хармония и баланс в живота си и рядко ще изпадате в крайности. Ще привличате успеха и късмета и ще сте отворени за всичко ново и обещаващо. От 11 до 17 декември може да промените някои свои интереси или нагласи или да получите важни новини. В този период е добре да се заемете наново с проекти, които са били отложени, но не и отхвърлени.

Ще постигате резултатите, към които се стремите. Сериозни трудности пред вас не се очертават. Ще пожънете плодовете от своите усилия и заслужената почивка от дългия път, който сте изминали предишните години.

Преобразете имиджа си. Може да промените не само вашия стил, но и емоционалното си присъствие.

Може би единственият източник на проблеми през следващата година ще е в периода от края на май до началото на октомври. Тогава Сатурн ще е ретрограден. Тогава ще е по-добре да отложите разрешаването на спорни въпроси, като наследство, идеологически разногласия и подобни. В никакъв случай в този период не започвайте съдебни дела по каквато и да е причина. През този период от годината е най-добре да насочите енергията си към благотворителност и подкрепа на близките.

Търсете силата в дълбините на собствената си личност. Време е тази година да издърпате ръчната спирачка. Склонни сте прекалено да се съобразявате и да симпатизирате на другите. Това е прекрасно, но е време да обърнете погледа си повече към вас самите. Научете се да бъдете сами със себе си и да търсите импулси вътре във вас. Красивата ви външност и пъргавият ви ум не са съкровище за другите, а главно за вас. Ако обичате себе си, може да давате любов и на другите.

Работа и Пари

Ако работите усърдно и следвате стриктно амбициите си, ще постигнете впечатляващи резултати. Освен това може да получите повишение и вероятно ще напреднете в кариерата си. Ретроградният Плутон между 27 април и 6 октомври 2021 г. ще ви позволи да направите пълна трансформация. Определено ще успеете да постигнете това, което искате в кариерата. Марс ще ви предпазва от негативи. Не разчитайте обаче единствено на логиката и разсъжденията. Вслушвайте се понякога и в инстинктите и интуицията си и ги комбинирайте с рационалното. Необходимо е да намерите златната среда, тогава ще увеличите доходите си и ще подобрите социалния си статус.

Има възможности за започване на нова работа от 6 януари до началото на февруари. Някои може да открият, че преместването в нова област по-късно през годината ще е успешно. Тези, които работят за други, ги очаква добър напредък в кариерата.

Ако смятате сега да стартирате бизнес, бъдете спокойни. Стартът ще е много успешен, а развитието след това – гарантирано. Ще имате свежи и обещаващи идеи, които веднага ще реализирате. Почти всички от вас ще разширят своето лично влияние и ще се превърнат в категоричен авторитет сред колегите.

За парите не се притеснявайте – материалното ви състояние ще претърпи възход. Съвместните финансови дела могат да ви създадат малко грижи, но всичко ще приключи до септември. Тези, които искат кредит, може да не бъдат одобрени и трябва да продължат да настояват. 20 юни – 4 юли е важен период за общи решения, свързани с финанси или инвестиции.

През тази година е добре да не влагате много енергия в търсене на допълнителни източници на доходи. Дори и такива да се появят, те няма да са сигурни. И все пак много Козирози ще имат излишък от средства през 2021-а. Парите могат да работят перфектно за вас и определено трябва да се възползвате от това.

Любов и Семейство

И вратите на любовта ще бъдат широко отворени за вас. Планетите ви помагат да намерите стабилност в живота си. Любовната ви връзка ще се преобрази напълно и ще откриете нови начини да изразите чувствата си. Годината е благоприятна за брак и сериозна обвързаност.

Ще бъдете един от малкото зодиакални знаци, за които чувствата и ярките емоции няма да се превърнат в ограничаващ фактор. Семейните все пак ще трябва да се интересуват не само на собственото си мнение, а свободните представители на знака изведнъж ще научат много нови неща и може би ще променят живота си доста радикално.

В случай, че не сте ангажирани с връзка и сте недоволни от живота си, не се вглъбявайте излишно в проблемите си. Също не се хвърляйте в радикални промени, не пришпорвайте събитията или не се опитвайте насилствено да променяте обстоятелствата. Тези, които мислят, че не получават достатъчно, а заслужават повече щастие, отколкото имат в момента, нека бъдат търпеливи. Тази „празнота“ със сигурност ще бъде запълнена. Просто трябва да не се намесвате в съдбата, а да я оставите тя да свърши всичко. Още в края на пролетта или началото на лятото немалко от вас ще оставят след себе си всички разочарования и съмнения и ще  срещнат подходящ човек.

Семейните могат да очакват много промени. Някои ще променят условията и стандарта на семеен живот, други ще се преместят в по-голям дом, а трети ще се захванат с мащабен семеен проект. Не е изключено и да се решите на увеличаване на семейството. С партньора ви ще имате хармонични и красиви отношения и заплахи пред брака ви не се очакват.

Здраве

Тази година може да сте по-загрижени за здравето на ваш близък, отколкото за своето. Иначе вие ще трябва да сте по-внимателни най-вече към начина ви на хранене. Ако възникнат проблеми, те най-вероятно ще са свързани със стомашно заболяване, като млечните и мазните продукти е добре да изключите от менюто си.

Не трябва да се притеснявате и особено за своето здравословно състояние. За почти всички Козирози ще важи правилото просто да следвате общоприетите правила и мерки, за да поддържате собствения си организъм в задоволително състояние. Единственото, което е нужно, е да избягвате системната преумора, да си съставите ежедневен режим на хранене и да го спазвате стриктно.

Много е важно също да щадите нервната си система. През годината е възможно да бъдете подложени на нервно напрежение, което ще бъде свързано с натоварения работен график. Не се притеснявате без причина и не вкарвайте излишни емоции. Опитайте се да се контролирате в напрегнати моменти. Ако проявите слабост, негативните обстоятелства ще се възползват от това. Добре е да си почивате повече и по-често да излизате сред природата. През есенно-зимния сезон не пренебрегвайте настинките и вирусите. Може да ви повалят за по-дълго, отколкото си мислите.

През 2021-а е много вероятно да се замислите върху поведението си и да коригирате част от поведението си. Тези промени могат да окажат съществено влияние на вашето бъдеще.

Характеристики

Управляваща планета: Сатурн
Стихия: земя
Качество: кардинален
Щастливи числа: 3, 5, 7, 8, 14
Цвят: черен, тъмнокафяв, син, лимоненожълт, тъмните тонове
Камъни: оникс, гранат, лазурит, кристал, лунен камък
Цветя (растения): бял карамфил, мак
Метал: олово
Талисман: черна котка, дяволче
Девиз: Аз действам
Късметлийски дни: вторник, събота
Неблагоприятни дни: понеделник, четвъртък
Уязвима част от тялото: кости, скелет, стави
Допълващ и противоположен знак: Рак

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html