петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци - Месечен хороскоп

Представителите на зодия Близнаци сякаш ще се събудят от зимен сън. Много от вас ще искате да постигнат всичко, което не са, през следващите няколко седмици. Енергията ви на моменти ще е изключително голяма и даже сами ще се изненадвате от себе си и от темповете, с които ще работите. Ще проявявате невероятно упорство и може би ще следвате максимата, че не е важно какви са средствата, важно е целта да бъде постигната. И всъщност на много от вас наистина ще им се получи и ще приключат годината доволни от себе си и от резултатите. Част от вас ще насочат енергията си и към разрешаване на стари конфликти и стопяване на ледовете.

Много е възможно да се насочите повече към търсене на значението на всяко едно събитие в езотеричен план. Имайте предвид обаче, че сега не бива да търсите под вола теле или иначе казано – знаци от съдбата на всеки ъгъл. Не се стресирайте от сънищата, които ви се явяват. Точно сега те не са знак за нещо лошо.

Работа и пари

Темпо, темпо, темпо – това ще ви е мотото в работата през декември. Тези, които си търсят работа, ще успеят най-после да намерят не едно, а няколко вълнуващи предложения. Близнаците, които пък не искате да сменят работното си място, ще са мотивирани все повече и повече да се доказват и това ще даде очакваните резултати – нищо чудно да започнете новата година на по-висока длъжност.

И бизнесмените няма да седят със скръстени ръце. Ще търсите всякакви възможности да увеличавате приходите си и да подобрявате качеството на работата и на услугите, които предлагате. Дори и да се появят някакви предизвикателства, много смело ще се справите с тях. Между другото, сега е времето да се гмурнете в дълбокото с нестандартни решения.

За пари няма да се притеснявате. Много от вас ще имат шанса да увеличат приходите си, именно защото в последните седмици ще си дадат зор. Мобилизацията ще даде резултати и за бизнесмените.

Купидон

Много от вас ще насочат вниманието си и към личните си отношения. Ще искате да изчистите възникналите конфликти и всичко, което по някакъв начин създава дискомфорт във връзката ви. Ще се попитвате по всякакъв начин да заздравявате отношенията си, което е похвално. Обаче ще има и такива, които ще вземат окончателното решение за раздяла. Просто ще усетите, че наистина всичко е изчерпано и няма смисъл да седите някъде, където не сте щастливи.

За самотните Близнаци декември може да е много вълнуващ. Много вероятно е да срещнете личност, която силно да ви впечатли, но по-важното е, че това ще внесе много страст в живота ви.

Здраве

Късметлии сте, защото не се очертава да имате здравословни проблеми в края на годината. Единствено може да се оплаквате малко по-често от главоболие. То обаче ще е породено от натовареността, която сами ще си създадете. Така че усетите ли болка в главата, намерете начин да релаксирате, а не само да пиете лекарства. Направете си профилактични изследвания.

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: въздух
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 12, 18
Цвят: слънчевооранжев, нежножълт, гълъбовосив, виолетов
Камъни: изумруд, сапфир, ахат, яспис, гранат, планински кристал, берил
Цветя (растения): маргаритка, мак, лютиче, жасмин, нарцис
Метал: злато, сребро
Талисман: змия, маска
Девиз: Аз знам
Късметлийски дни: сряда, неделя
Неблагоприятни дни: четвъртък
Уязвима част от тялото: ръце, длани, бели дробове
Допълващ и противоположен знак: Стрелец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html