петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци - Месечен хороскоп

През следващите няколко седмици ще поставите акцент върху себе си и по-конкретно върху собственото ви развитие. При някои това ще се отнася до повишаване на професионална квалификация, други ще се концентрират върху образованието си, записвайки се на различни курсове и придобивайки нови знания в интересна за вас област. Някои от Близнаците пък ще се концентрират повече върху самите себе си – изучаване на вътрешния си свят, страховете и дългосрочните цели. Ще търсите духовно израстване, което да ви даде отговори, но и да ви очертае пътят напред. Тези процеси ще се отразят на останалите аспекти от живота ви и нищо чудно някои от вас да станат една идея по-затворени. Може да ви звучи странно сега, но не е изключено да отказвате предложения за излизане, защото сте концентрирани върху новите неща, които ви вълнуват.

Работа и пари

Работата няма да е особено вълнуваща през октомври, просто защото тя няма да ви е чак такъв приоритет. Да, ще вършите служебните си задължения и те няма да изостават, но е малко вероятно да правите повече от необходимото. Ще се стремите да отделяте колкото се може повече време на собственото си израстване и едва ли ще оставате в офиса и след края на работния ден. Затова и не очаквайте големи похвали или повишения. Просто всичко ще си върви рутинно.

Близнаците, които имат свои бизнес, също не бива да залагат големи надежди, че през октомври ще достигнат невероятни висоти. Хубаво е да се вгледате във вътрешния живот на вашата фирма/предприятие и да откриете има ли някакви спънки, които трябва да се отстранят.

Във финансово отношение затруднения няма да имате и ще успявате да покривате всичките си разходи и нужди. Малка обаче е вероятността да получите материално повишение или да успеете да си докарате допълнителни доходи, тъй като мислите ви ще са насочени предимно в друга посока

Купидон

Този месец не е най-силният за вас в любовен аспект и до известна степен и вие самите ще сте виновни за това. Обвързаните и семейните Близнаци е малко вероятно да имат сериозни скандали с партньора си, но е възможно известно отдалечаване. Причината ще е именно вашата концентрация в личното ви или професионална/образователно израстване. Ако се вглъбите твърде много, нищо чудно напълно да забравите за случващото се в семейството ви. В случай, че нещата излязат извън контрол, поговорете с половинката си и я помолете да прояви малко повече разбиране.

Необвързаните Близнаци няма да имат много шансове да срещнат любовта, тъй като сериозно ще ограничат социалния си живот. Хубавото е обаче, че опознавайки себе си, ще имате по-ясна представа какъв човек искате.

Здраве

Ако имате вредни навици, от които искате да се откажете, настоящият период е много добър за това. Ще имате силите да го направите и въпреки че в началото може да ви е доста трудно, сравнително бързо ще се избавите от пороците. Иначе през следващите седмици по-уязвим ще е стомахът ви – внимавайте с пикантните храни и пърженото.

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: въздух
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 12, 18
Цвят: слънчевооранжев, нежножълт, гълъбовосив, виолетов
Камъни: изумруд, сапфир, ахат, яспис, гранат, планински кристал, берил
Цветя (растения): маргаритка, мак, лютиче, жасмин, нарцис
Метал: злато, сребро
Талисман: змия, маска
Девиз: Аз знам
Късметлийски дни: сряда, неделя
Неблагоприятни дни: четвъртък
Уязвима част от тялото: ръце, длани, бели дробове
Допълващ и противоположен знак: Стрелец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html