петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци - Годишен хороскоп

Успехите ще следват Близнаците през 2021 година. За това голяма помощ ще получите от благоприятните аспекти на Юпитер във Водолей и Сатурн в същия знак. Успехът ще идва при вас, без да се налага да полагате почти никакви усилия, а освен това ще можете да задоволявате безпроблемно ежедневните си нужди, което ще ви носи и истински психически и физически комфорт. Като цяло годината ще е положителна за вас и ще ви даде значителни възможности да станете по-решителни и мъдри.

Разбира се, за да ви се случи това, е добре самите вие да го поискате и да позволите на процеса да се случи. Позволете си вътрешни и духовни промени. И ако усетите нужда от уединение, размисъл и някаква интелектуална дейност, по-бързо я удовлетворявайте. През определен период от време обстоятелствата към вас ще са много благоприятни. Тогава проблемите сами ще се решават, а напредъкът ще идва по-бързо от очакваното. За това може да благодарите на Юпитер.

По-неприятни периоди ще бъдат втората половина на май и последните дни на годината, когато Юпитер ще е в Риби, което означава, че ще затвори полезните енергийни потоци към вас. През тези кратки периоди се препоръчва да избягвате арогантността и пристрастната оценка на собствените си възможности и да забравите за егоизма и мързела. Първото особено ви е присъщо.

Особено успешни през лятото ще бъдат тези, които се занимават с различен вид творчество. Ще ви връхлитат много креативни идеи, които с лекота ще можете да реализирате. Ако пък имате творческо хоби, през този период е времето да го превърнете и в източник на допълнителни доходи.
На 10 юни в знака Близнаци ще има слънчево затъмнение. Седмица около тази дата може да е специална за представителите на вашият знак, при това изцяло в позитивен смисъл. Възможни са значими събития както в личния ви живот, така и в професионалната сфера.

Обрати също няма да ви липсват през годината, а за много от тях няма да бъдете подготвени. Това обаче ще ви даде предимство, защото ще взимате правилните решения. Също така е добре да не реагирате бурно, независимо колко много ви се иска. Вашите възгледи не са единствените и някой може да има по-умно решение. Но каквото и да се случва през годината, ще постигате това, което искате, независимо как.

Работа и Пари

Че ще имате просперитет и успех в кариерата вероятно вече ви е станало ясно. Нещо повече, всеки от вас ще може да получи пълен комплект от бонуси, т.е. не само повишение или укрепване на авторитета, но и всичко това общо-взето наведнъж. Е, на вас на моменти може да ви се струва, че късметът ви не е чак толкова голям. Виновен ще е Сатурн, който едновременно ще ви носи благоразположението, но и ще ви принуждава да плащате за предоставените предимства. То няма да се изразява материално, а с постоянна, упорита работа и отговорно отношение към задълженията ви.

По времето, когато Юпитер е в знака Риби, може да се сблъскате с различни изненади, които невинаги ще са положителни за вас. Затова не трябва да се отпускате и да разчитате на късмета. Освен това в тези периоди не се препоръчва да се захващате с нови проекти. В тези периоди е най-добре да се отдадете на изпречилите ви се препятствия и да проявите търпение към възникващите обстоятелства. Същата тактика използвайте и през февруари, в началото на юни, както и през октомври.

През тези периоди Меркурий ще е ретрограден. Затова се препоръчва да сте по-внимателни с парите да го карате по-спокойно с харчовете. Периодите на недоимък, за щастие, ще са кратки и ще ги преодолявате бързо. За да ви се случи това, ще трябва да пестите, а не да харчите до стотинка. Направите ли го, няма да се тормозите със сериозни финансови колапси.

Ще възникнат нови възможности в работата или бизнеса ви, особено ако се развивате в сферата на туризма, транспорта, логистиката, комуникациите и онлайн продажбите. За някои от представителите на зодиакалния знак Близнаци ще възникне възможност за нова перспективна работа, което определено ще съумее да ви изненада. Не е изключено някои от вас да получат предложение за работа в чужбина.

Пазете зорко професионалните си идеи и планове, тъй като има вероятност някой друг да реагира бързо, да ги открадне и да се възползва от тях за своя лична изгода. В работата и в бизнеса си бъдете внимателни с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено ако решите да им се доверите за нещо, което е конфиденциално.

Купидон

Сравнително спокойно и може би нетипично за вас ще премине годината в личен план. Някакви изключителни и големи събития не се очакват. Тук обаче е важно да се уточни, че ако искате все пак някаква промяна или развитие, тя няма да ви се случи, ако сами не се задействате. Не стоите със скръстени ръце, любовта няма да почука сама на вратата ви.

Реално проблеми може да имате в два случая – ако не контролирате емоциите си и ако не сте готови на компромиси и гъвкавост, когато това се налага. Общо-взето това е доста праволинеен период и сами ще разбирате кога трябва да промените тактиката в отношенията с близките.

Ще имате затруднения с родители или други възрастни роднини, които ще проявяват инат при вземане на важни решения или при реализиране на важни промени. Те могат да бъдат предизвикани от въпроси, свързани с документи, относно които ще имате различни мнения.

Необвързаните ще имат големия шанс да срещнат своята половинка. Годината е изключително подходяща да откриете вашата сродна душа. Разбира се, това ще се случи само ако и вие се постараете и търсите любовта. Разбира се, не всички представителите на зодиакалния знак ще имат чак такъв късмет в любовта, но със сигурност за част от вас годината ще бъде съдбоносна. Освен това вашите отношения ще прераснат в силен и стабилен съюз. Много силни емоции ще изживеете с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, който живее в друг град или държава.

Положително ще е развитието за тези, които има нови връзки. Чувствата ще се засилват и отношенията ще стават все по-сериозни и ще преминават на по-високо духовно ниво. Повече напрежение може да има от февруари до март. Тогава ще сте под влиянието на Венера, което не е изключено да ви подтикне към нови увлечения и флиртове. Вие може и да не го намирате за нещо съществено, но то със сигурност ще доведе до известни трусове във връзката ви. Всичко това ще бъде преодоляно, но би било много по-добре да се въздържате от такава забежки.

На хармония ще се радват семейните Близнаци. Бракът ви ще стане още по-стабилен и ще постигнете пълното доверие, което на моменти иначе ви липсва. Да, различни разногласия са възможни, но още щом ги преодолеете, ще усетите колко по-силен е съюзът ви. В по-критичните моменти е важно да не забравяте защо сте избрали този човек, защо продължавате да вървите заедно и какви са целите и желанията ви за бъдещето заедно.

Някои ще бъдат изненадани с хубавата новина за дете, което чакате от дълго време или е имало различни здравословни проблеми за появата му. Някои от родителите
Близнаци ще преживеят раздяла с дете, която ще бъде за хубаво. Мъжете Близнаци над 35 години ще имат възможност за създаване на ново семейство, независимо дали са били обвързани досега.

Здраве

Безпроблемно общо-взето ще премине годината в здравословен план за повечето от вас. Крепко ще е здравето ви. Малки проблеми от такъв характер не са изключени, шансът да се задълбочат и да прераснат в нещо по-опасно е минимален. Единственият рисков фактор в този случай са некачествените и нездравословни храни и напитки, които приемате. Малка част от едното или другото, ще бъде достатъчна да създаде нарушения в храносмилателната ви система.

Обърнете специално внимание на периода в началото на юни, в който настъпва слънчевото затъмнение във вашия знак. Използвайте това време за почивка и възстановяване на физическата си сила и психическото ви състояние. Тогава натоварванията трябва да бъдат сведени до минимум. Желателно е ежедневието ви да е спокойно и да не се нагърбвате с много задачи. В същото време стойте настрана от бурните забавления и купони.

По-сериозно внимание на здравето си ще трябва да обърнат жените до 35-годишна възраст, които не бива да гледат несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение.
Благодарение на Сатурн и Юпитер ще получите много възможности за развитие и сериозни успехи, без да се налага да разрешавате кой знае какви проблеми във всяко отношение.

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: въздух
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 12, 18
Цвят: слънчевооранжев, нежножълт, гълъбовосив, виолетов
Камъни: изумруд, сапфир, ахат, яспис, гранат, планински кристал, берил
Цветя (растения): маргаритка, мак, лютиче, жасмин, нарцис
Метал: злато, сребро
Талисман: змия, маска
Девиз: Аз знам
Късметлийски дни: сряда, неделя
Неблагоприятни дни: четвъртък
Уязвима част от тялото: ръце, длани, бели дробове
Допълващ и противоположен знак: Стрелец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html