петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Лъв

Лъв - Месечен хороскоп

Представителите на зодия Лъв ще насочат енергията си през този месец предимно към работните и материалните дела. Организацията на ангажиментите ви силно ще ви вълнува и ще използвате малкото оставащо време до края на годината, за да приключите всичко и да изведете нещата си до край. Може би е малко странно за вас, но сега доста ще разчитате на анализирането и доброто плануване. Ще обмисляте добре ходовете и ситуациите, но и ще действате, а тази комбинация общо-взето е гаранция за успех.

Късметът определено ще е с вас през последния месец от годината, тъй като ще са малко целите, които няма да реализирате. Но това няма да се дължи просто на късмет – вие наистина сега ще сте във вихъра си. Пред много от вас се дава възможност за подобряване на финансовото състояние, което невинаги ще е свързано с работните ви ангажименти. В личните отношения обаче може да се изисква малко повече внимание от ваша страна.

Работа и пари

Едва ли ще има нещо, което ще ви се опре в професионалната сфера. Независимо с какво се занимавате, ви се дават шансове да бъдете изключително успешни, да се доказвате, да градите име и имидж. Някои от вас, завладени от този зашеметяващ успех, може да решат да се разделят с настоящата си работа, за да търсят по-добри условия. Обаче не се впускайте в такова приключение, ако вече нямате някаква сигурна алтернатива.

И на бизнесмените от знака се очертава да им върви. През следващите седмици може да сключите изгодни сделки или да започнете работа по нови проекти, които да дадат плодове в началото на следващата година. Ще направите добро впечатление, ако зарадвате по някакъв начин служителите си за празниците.

В материален план, както вече разбрахте, е много вероятно най-после да увеличите доходите си. Именно защото умело ще анализирате, ще можете и добре да пресмятате кое ви е изгодно и печелившо. При някои парите ще дойдат изненадващо от някакво неочаквано събитие.

Купидон

Не толкова щастливо ще е в личен план. През декември може да усетите, че разбирателството и общата приказка в отношенията ви с близките напълно е изчезнала. Затова ще се наложи да се постараете повече. Независимо колко е оскъдно, посвещавайте свободното си време на семейството ви и планирайте общи занимания и забавления.

Уви, самотните Лъвове нямат големи шансове да срещнат някой атрактивен човек. Дори и да имате запознанства и флиртове е малко вероятно те да прераснат в нещо по-значимо. Не се отчайвайте от това.

Здраве

Като цяло здравето няма да ви тормози през следващите дни и се очертава да ви е спокойно. Препоръчително е да заложите повече на сезонните плодове и разбира се – да се пазите от настинки. Чудесно ще направите, ако отидете на СПА, но без почивката да се превръща в алкохолен туризъм.

  Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Слънце
Стихия:огън
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 1, 5, 9, 11
Цвят: червен, златист, пурпурен, черен
Камъни: кехлибар, елмаз, рубин, топаз, оникс, хризолит, есмералд
Цветя (растения): божур, невен, гладиола, хризантема
Метал: злато
Талисман: лъв, орел, божа кравичка
Девиз: Аз искам
Късметлийски дни: неделя
Неблагоприятни дни: събота
Уязвима част от тялото: сърце и очи
Допълващ и противоположен знак: Водолей

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html