петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Лъв

Лъв - Месечен хороскоп

Това е времето, в което не трябва да стоите, а да действате. При това във всяко направление. Звездите ви дават безкрайни възможности, от вас се иска просто да положите усилия и да не чакате успехите сами да почукат на вратата ви. Имате наистина златния шанс да направите невероятен пробив в служебен план, да развитие идеите си по начина, по който искате, и реализирате нещата, за които отдавна мечтаете. Октомври ще е благоприятен за вас и в личен план, просто отново от вас ще се иска да не бездействате, а да направите необходимото. Всички положителни моменти в живота ви ще имат благоприятно влияния и върху външния ви вид, за който също ще имате желание да се погрижите. Изобщо – чуден месец!

Работа и пари

Огнените цветове на есента ще ви донеса златни възможности в професионален план. Да, наистина ще продължите доста да работите и няма да си клатите краката, но усилията и трудът ви ще бъдат богато възнаградени. Много от вас ще бъдат зарадвани от повишение, а други – зелена светлина за собствените им проекти. Ще повишите авторитета си и ще изградите добро име, което в бъдеще определено ще ви е от полза. Хора на по-високи позиции ще насочат вниманието си към вас, а ако търсите финансиране за някакъв проект/кауза, също ще успеете да го намерите.

И бизнесмените няма да има от какво да се оплачат. Въпреки че като цяло времената са по-трудни, можете спокойно да стартирате кампании, защото те ще постигнат заложените цели. А може и да надвишат очакванията ви. Част от вас дори ще успеят да задминат конкуренти. Чистата печалба също ще се покачи.

Всички успехи в професионален план няма как да не се отразят и на финансовото ви състояние. Трудът ви ще ви помогне най-после да забравите за паричните си проблеми и да поемете малко въздух. Ако имате някакви заеми, ще успеете да ги върнете и доходите ви като цяло ще се повишат.

Купидон

Положително ще бъде звездното влияние и в личния ви живот. Благоприятните развития в професионален и финансов план ви правят по-щастливи и отворени към човека до себе си. Обичате да излизате и да показвате любовта си с подаръци, така че сега половинката ви ще се радва на всичко това. Вследствие на случващото се страстта във връзката ви определено ще се повиши и сякаш любовта още по-силно ще се разрази. Лъвовете, които имат някакви семейни проблеми, категорично ще ги разрешат през следващите седмици.

Необвързаните ще получат възможността да срещнат наистина важен за тях човек. Разбира се, от вас ще се изисква да сте отворени към запознанства, което по принцип не ви е проблем. Освен това много лесно ще привличате погледите, а вас това особено силно ви ласкае.

Здраве

Хубавите неща, които ще ви се случат през този месец, ще ви стимулират да се погрижите и за външния си вид, което включва и тренировки. Постарайте се да направите спорта част от своето ежедневие и не го забравяйте дори и в по-трудните моменти. В здравословен план може да имате малко повече проблеми с липсата на достатъчно сън и повечкото работа, така че си отделяйте време за почивка. Няма да ви навреди, ако започнете да приемате витамини и добавки за повишаване на имунитета. Преди да го направите обаче се консултирайте с лекар.

Характеристики

Управляваща планета: Слънце
Стихия:огън
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 1, 5, 9, 11
Цвят: червен, златист, пурпурен, черен
Камъни: кехлибар, елмаз, рубин, топаз, оникс, хризолит, есмералд
Цветя (растения): божур, невен, гладиола, хризантема
Метал: злато
Талисман: лъв, орел, божа кравичка
Девиз: Аз искам
Късметлийски дни: неделя
Неблагоприятни дни: събота
Уязвима част от тялото: сърце и очи
Допълващ и противоположен знак: Водолей

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html