петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Лъв

Лъв - Годишен хороскоп

Колкото и да ви се иска, годината ще е трудна за вас, Лъвове. Отдавайте се повече на анализ на случващото се, отколкото на кроежи на големи и мащабни планове. През по-голямата част от годината Юпитер и Сатурн, и двата във Водолей, ще действат във ваша опозиция, което ще ви носи отрицателни преживявания и напрежение. Докато Сатурн ще влияе негативно в професионалната и материалната сфера, то Юпитер ще размъти водата в личния ви живот и емоциите ви.

През тази година Юпитер ще преминава от Водолей в Риби от средата на май до края на юли и след 29 декември. Само в тези периоди негативното му отражение ще се смекчи. Използвайте тези моменти, за да проведе важни разговори, да се отдаде на планове и да се насочите към по-трудните решения.

И въпреки че звездите не ви вещаят много възходи и късмет, ще постигнете няколко много важни неща. Първото е, че ще натрупате солиден житейски опит, който не е за подценяване. Освен това ще намерите решение за някои кармични задачи. Разбира се, това няма да се случи без известни пречки, заради което трябва да се подготвите за много работа, усилия и енергия. Мързелът ще е ваш враг.

В първата седмица на декември ще се състои слънчевото затъмнение в Стрелец, което ще доведе до положителен период за вас. Възползвайте се от тях, за да внесете съществени промени в живота си. През въпросната седмица ще можете спокойно да вземате съдбоносни решения, както и да поставите началото на нещо ново.

Въпреки общите характеристики, не всичко ще бъде трудно и непредсказуемо. Хубавата новина е, че негативното влияние на Луната няма да ви застига, а Слънцето ще ви закриля и ще допринася за баланс в живота ви. Това означава, че на проблемите в професионално отношение ще намирате бързо решение, както и на възникващите напрежения в личен план. И все пак ще се налага да полагате огромни усилия за всичко.

В края на годината ясно ще си дадете сметка какво сте направили правилно, какво сте постигнали и къде сте допуснали грешки. В края на периода пред вас ще се отворят нови възможности, а материалните проблеми ще бъдат премахнати.

Работа и Пари

Динамиката и високото темпо няма да ви помогнат, ако имате собствен бизнес. Да, ще се налага доста да работите и да правите големи инвестиции, но обмисляйте добре ходовете си, защото резултатите няма да са задоволителни право пропорционални на усилията ви. Както вече може би стана ясно, идеите за нови хоризонти в бизнеса трябва да оставите за по-натам. Натоварването ще е твърде голямо и ще се провалите.

Ако сте от страната на работещите за някого, основният съвет е да проявявате огромна отговорност и внимание към задълженията си. Уви, всяка допусната грешка ще излиза наяве, което ще ви превръща в мишена за шефовете. Не следвате ли този съвет, има огромна вероятност дори да бъдете уволнени.

Финансовото ви състояние ще бъде на приливи и отливи и ще търпи постоянни промени. Ще има периоди, в които ще бъдете възнаградени с високи доходи, които ще внесат положителна промяна в душевното ви състояние. В други месеци обаче ви очакват големи непредвидени разходи и сериозни материални дупки, което пък ще ви изпрати в тотална депресия.

Колебливото ви парично положение ще ви принуди да направите нещо, което не е много типично за вас и не ви се отдава особено. Време е да започнете да планирате парите си, да намалите ненужните разходи и да започнете да заделяте. Така ще можете да се спасите и да не се озовете в пълно безпаричие.

Впрочем, някои от вас, подтикнати от финансовите проблеми, може да проявят интерес към съмнителните начини за изкарване на пари. Не трябва да приемате никакви предложения, ако знаете или дори просто подсъзнателно усещате, че начинанието е рисково. Любовта ви към адреналина може да ви навява мисли за хазартни приключения. Недейте – няма да имате късмет в това.

Възможни са проблеми, свързани с дома ви, които ще предизвикат необходимост от ремонти или подобрения на интериора. Много от вас ще получават наследство от жена или финансова помощ от жена, която е ваша роднина.

Купидон

Изпитание за вас през годината ще бъдат и личните ви отношения. Младите мъже Лъв ще имат спорове с родители или роднини. Това особено важи в случаи, свързани с вземане на важни решения, реализиране на важни промени в живота ви или при ангажиране с някакво съдебно дело.

Колкото и да не ви се иска, в отношенията с близките ви ще се налага да проявявате максимално търпение и порядъчност. Може да ви се струва, че към вас се отнасят или несправедливо, или пристрастно, но ако хвърляте вината върху другите, ще си навлечете още повече проблеми и спорове. По-правилно е да се опитате да промените нещо в себе си и да преразгледате негативните черти на характера ви.

Семейните Лъвове са изправени пред опасността от криза в брака. Ще я забравите бързо, ако не бъдете егоисти, а действате като екип с човека до вас. Въпросното изпитание ще бъде проверка за чувствата ви и ако не положите съответните усилия, нищо чудно да се стигне и до раздяла. А вие едва ли ще искате това. Все пак имате семейство, което значи много за вас. Тези, които не могат да оценят това, най-вероятно ще се озоват в особено трудно положение. Не крийте чувствата си и споделяйте с партньора ви, за да се радвате на по-голяма хармония.

При необвързаните положението ще е на кантар. Почти всеки от вас ще се радва на много интересни запознанства и конкретен човек, който ще привлече вниманието ви. В никакъв случай обаче не трябва да правите планове за много години напред, защото през следващата година астрологичните влияния ще се променят. По-добре следете настоящата ситуация и събитията и положете усилия да запазите връзката. Тези, които вече са срещнали любовта, но нямат сключен брак, също трябва да вземат под внимание този съвет. С две думи – не бързайте да заставате пред олтара, особено през първите месеци, ако не сте сигурни, че го искате. Препоръчва се също в конфликтни ситуации да не правите прибързани заключения и обмислено да вземате решения.

Липсата на ясна насока може да създаде проблеми и депресивни състояния за някои от вас, които все още не са срещнали любовта. От една страна ще се радвате на свободата си и ще искате да грабнете всички възможности, но в крайна сметка няма да реализирате нито една и може да останете от два стола на земята.

През втората половина годината ще имате възможността да направите големи промени в личен план, стига да го искате. Есента и зимата са идеални за женитба, зачеване или раждане на дете.

Здраве

Ако в работата, парите и любовта ще имате проблеми, то в здравословен план всичко ще е общо-взето наред. Възможни са проблеми със зъбите или нервите, породени от липсата на почивка, умората и напрежението. Колкото и да е нетипично за вас, тези проблеми може да ви тласнат към тотално униване и апатия към живота. Всичко това може да бъде сведено до минимум, ако системно контролирате начина си на мислене и поведение и не си позволявате подобни емоционални сривове.

Не се ядосвайте и не реагирайте твърде остро на външни дразнители. Недейте да забравяте, че всякакви трудности са преодолими. Нека вниманието ви е повишено в райони, където има елементи на риск за здравето, като например на пътя. Лъвовете над 50 е добре да се подложат на цялостен преглед. Така ще можете да хванете проблемите навреме, които ако останат незабелязани, по-късно може да създадат много болезнени състояния и съответно грижи и дори финансови разходи.

Възможни са притеснения за здравето на човек от дома ви. Не изпадайте в паника, тъй като този проблем ще има добро разрешение.

Характеристики

Управляваща планета: Слънце
Стихия:огън
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 1, 5, 9, 11
Цвят: червен, златист, пурпурен, черен
Камъни: кехлибар, елмаз, рубин, топаз, оникс, хризолит, есмералд
Цветя (растения): божур, невен, гладиола, хризантема
Метал: злато
Талисман: лъв, орел, божа кравичка
Девиз: Аз искам
Късметлийски дни: неделя
Неблагоприятни дни: събота
Уязвима част от тялото: сърце и очи
Допълващ и противоположен знак: Водолей

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html