петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Везни

Везни - Месечен хороскоп

Труден и напрегнат период за Везните. Уви, късметът няма да ви е много верен приятел през следващите няколко седмици и нещата няма да се получават точно както на вас ви се иска. Много от вас ще срещат препятствия по пътя си и рядко ще ви върви по мед и масло. Комуникацията няма да е сред силните ви страни този месец. Да се разберете с околните ще е истинско предизвикателство на моменти, заради което може и да не срещнете подкрепата, която очаквате от близки или колеги. Съветът към вас е да не забравяте, че вашето мнение не е единственото. Чуйте какво имат да ви кажат околните и не се дръжте така, сякаш те нямат право на глас или тяхната гледна точка не е правилна. За да успеете да се съхраните този месец, е много важно да поддържате баланс между работата и почивката.

Работа и пари

Най-голяма трудност в професионално отношение за вас ще бъде да се разбирате с колеги, партньори или ръководители. Успеете ли да контролирате емоциите си, ще се разминете с много главоболия. Нежеланието ви да приемете мнението на ваши колеги, може не просто да породи конфликти, но и да доведе до затруднения и забавяния в работния процес. Не го допускайте, защото накрая вие ще сте виновни. Всъщност успеете ли да преодолеете това, няма да имате кой знае какви критични моменти в работата. Единствено може на моменти да сте по-разсеяни и да пилеете времето си с дейности, които нямат нищо общо с вашите дела.

И на Везните, които са на свободна практика или управляват бизнес, няма да им е лесно. Внимавайте как се държите с подчинените си, особено в напрегнатите моменти. През този месец е добре да помислите в посока намиране на нови партньори, тъй като сами ще ви е изключително трудно да се справите в някои ситуации. Не пренебрегвайте и въпросите за нови инвестиции и откриване на нови източници за финансиране.

Не се очакват големи трудности в материален план, но и на значително нарастване на приходите ще се радва малка част от представителите на знака.

Купидон

В личните и семейни отношения стъпвате по тънък лед. Не притискайте близките си и не очаквайте да се съобразяват с всяка ваша дума. Много вероятни са конфликти с роднини, които отново ще се дължат на затруднената ви комуникация този месец. Хубавото е, че с партньора ви няма да имате толкова критични моменти. Прилив на любов, романтика и страст обаче също са малко вероятни.

Истинските късметлии ще са необвързаните Везни. На повечето от вас ви е писано през следващите седмици да срещнете човек, който напълно да завладее мислите ви. Ще има много силно привличане и ще откриете, че имате и много сходни интереси, което ще породи усещането, че точно това е вашият човек. И е много вероятно да не грешите. Връзките, започнати сега, имат голям потенциал да прераснат в брак.

Здраве

За здравето си трябва доста да мислите и да се грижите. Уви, има голям риск от здравословни проблеми, а по-неприятното е, че те ще отнемат дълго време, за да бъдат излекувани. Дори и просто болка в гърлото може да ви мъчи по-дълго от обикновено. Също така много се пазете от травми – тежката физическа дейност не е за вас сега, както и спортните натоварвания. Бъдете изключително внимателни при шофиране и ако е възможно, не предприемайте дълги пътувания.

Характеристики

Управляваща планета: Венера
Стихия: въздух
Качество: кардинален
Щастливи числа: 2, 6, 7, 8, 9, 15
Цвят: морско синьо, маслинено зелено, тъмно лилаво
Камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал
Цветя (растения): роза, теменужка, гергина
Метал: бронз
Талисман: сърце, книга
Девиз: Аз се колебая
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, неделя
Уязвима част от тялото: бъбреци
Допълващ и противоположен знак: Овен

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html