петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Везни

Везни - Месечен хороскоп

Хубав ще е краят на годината за вас. Няма да ви обхване празнична ленивост. Даже обратното. Стремглаво ще си проправяте път напред и ще се стремите към колкото се може повече резултати и отметнати задължения. Освен това ще умеете ловко да контролирате събитията и ситуациите, които ще ви позволява да си спестите допълнителни главоболия и кризи. Умело ще комуникирате с околните през следващите седмици – много лесно ще успявате да убеждавате другите в собствените ви виждания и мнения. Добрата комуникация ще ви улесни и в намирането на хора, които да ви помагат по въпросите, в които вие срещате трудности и не разбирате. Това също е предпоставка за постигане на целите.

В личните отношения може да е малко по-напечено в първата половина от месеца. Тъй като ще обърнете повечко внимание на останалите сфери на живота си, семейството ви може да ви обвини, че не прекарвате достатъчно време с тях. Впоследствие нещата ще се балансират.

Работа и пари

Това, че ще насочите вниманието си предимно към работните занимания, безспорно е основа за много добри резултати, на каквито категорично може да се надявате през този месец. При част от вас всичко това ще донесе и различни облаги – може да е повишение, солидни похвали и облаги или по-разчупен график на работа.

Везните, които имат свой бизнес, също ще са доволни от последния месец на 2021 г. Много от вас ще теглят чертата и ще видят, че са успели да повишат приходите си, което е повече от чудесно. Обаче съветът към вас е да внимавате с парите, които са влезли в сметките ви. Не ги инвестирайте в нови проекти, а ги спестете.

Във финансово естество не се очертава да имате притеснения. Напротив, тези, които получат повишение, ще се радват и на увеличение на доходите. Така че дишайте се спокойно и се наслаждавайте на живота, но естествено в разумни граници.

Купидон

Обвързаните Везни до известна степен ще оставят връзката/семейството си настрана. Не че не обичате човека до вас или сте загубили интерес, просто сега интересите ви са насочени повече към професионалната сфера. И все пак не изпускайте напълно юздите. Ако нямате време за големи изненади, нищо не ви пречи да напомняте на човека до вас, че го обичате – една роза или мило съобщение ще свършат работа.

Здраве

Рисков е периодът за щитовидната жлеза и най-различни хормонални проблеми. Така че ако усещате, че по-често ви боли глава или се изпотявате, не изпадайте в паника, а просто посетете специалист.

През този месец може да се насочите към разрешаване на кожни проблеми – лесно и бързо ще намерите решения на здравословните неразположения от този тип.

Светли празници!

 

Характеристики

Управляваща планета: Венера
Стихия: въздух
Качество: кардинален
Щастливи числа: 2, 6, 7, 8, 9, 15
Цвят: морско синьо, маслинено зелено, тъмно лилаво
Камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал
Цветя (растения): роза, теменужка, гергина
Метал: бронз
Талисман: сърце, книга
Девиз: Аз се колебая
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, неделя
Уязвима част от тялото: бъбреци
Допълващ и противоположен знак: Овен

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html