петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Везни

Везни - Годишен хороскоп

Това е годината, в която Везните ще могат да се похвалят с невероятни възможности и широки перспективи. Юпитер в знака Водолей ще ви осигури много късмет и успешно стечение на обстоятелствата в абсолютно всяка област от живота ви. Сатурн пък ще ви донесе всички необходими условия да имате бързо и ефективно развитие на най-важните въпроси. Всичко това ще доведе до повишаване на самочувствието ви и повече вяра в собствените ви способности. Мъдрост също няма да ви липсва. Можете да бъдете изцяло себе си, само ако сте наясно със силните и слабите си страни. Но можете да постигнете много и с най-малко усилие, време и ресурси, само ако градите върху силните си страни и талантите си.

Възможно е да възникнат някои трудности от средата на май до края на юли и в края годината. Това са периодите, в които не бива да започвате нищо ново, избягвайте важни разговори, които могат да доведат до кардинална промяна в обстоятелствата, и категорично отлагайте подписването на важни финансови документи. Живейте си живота и се радвайте на малките неща. Проблеми от личен характер са възможни в края на годината.

Промени се задават към вас, но не гледайте на тях с лошо око. Напротив – те всъщност ще са за добро, а с натрупаната мъдрост ще можете много лесно да се адаптирате. Ще научите какво е важно за вас и какво не трябва да приемате за даденост. Не унивайте, ако изпаднете в някакъв застой. През тази година успехът ви е почти сигурен, а опитът, който сте натрупали до момента, ще гарантира, че ще избегнете всякакви препятствия по пътя си нагоре.

От време на време неволно ще мислите за глобалните проблеми, като търсене на смисъла на живота или някои философски въпроси. Нептун ще ви подтиква към това. Хубаво е да насърчавате подобни опити за интелектуална работа върху себе си и да разширявате общата си култура, тъй като тогава движението към бъдещия успех ще бъде много по-смислено и съдържателно.

Работа и Пари

Годината е чудесна за затвърждване на позициите ви, както и за поставяне началото на важни проекти. Везните, които имат свой бизнес или са в съдружие, ще се радват на голям късмет. Ще получите печалба от вече осъществени проекти. Повечето от вас ще установят много полезни контакти. Резултатите, постигнати през 2021 г., ще дават отражение и в бъдеще. Повечето Везни ще реализират голям качествен скок нагоре в кариерата.

Ако искате да смените работата си, направете го до средата на есента. В последните два месеца процесът на търсене може да се окаже ненужно тромав или дори напълно проблематичен. Разчитайте на интуицията си, за да определите по кой път да поемете. Вероятно ще получите няколко нови предложения за работа. Анализирайте внимателно и изберете тази, която е най-близо до сърцето ви.

Пролетта ще е много ползотворна за хората, които се занимават в творческата сфера. Очаква ви събитие, което ще направи вашата дейност по-интензивна и интересна и ще привлече клиенти.

На хоризонта не се очертават никакви сериозни финансови проблеми, но имайте предвид периода от май до юни, когато е разумно да внимавате с парите. През 2021-а финансовото ви състояние най-вероятно ще претърпи подобрение. Ще имате много възможности да увеличите парите, които получавате, и ще си позволите неща, за които отдавна си мечтаете.

Точно защото ще искате да се поглезите, вероятността да спестите някой лев е минимална. Ако планирате по-големи и скъпи покупки, е препоръчително да ги направите през лятото. Като цяло, ще останете доста доволни от годината във финансово отношение.

Купидон

Идеална за брак и богата на любов ще е 2021-а за Везните. Само трябва да обръщате повече внимание на човека, когото обичате. Ще сте склонни да правите сериозни планове с партньора ви, чиято реализация не е невъзможна, но в никой случай няма да се случи с лекота.

Бъдете много внимателни през втората половина на декември, когато влиянието на Венера ще се усети най-силно. Спрете с претенциите и си осигурете спокойно и щастливо отбелязване на празниците. Тези, които в края на годината решат да изкажат чувствата си на любимия човек, трябва да го направят преди 19 декември.

Тези от вас, които все още не са намерили своята половинка, имат голям шанс да поправят това положение. Ще съблазнявате с лекота и това ще ви бъде особено приятно. В късната пролет специални хора ще влязат в живота ви. Шансовете за нова връзка са много високи през октомври и ноември, а това увлечение нищо чудно да прерасне в силен съюз.

Ако имате половинка, но не сте се бракосъчетали, може да имате известни трусове във връзката, но те бързо ще преминат. Не е изключено и създаването на семейство.

В отношенията с приятели и роднини не бива да хитрувате. Пазете се от сплетни и интриги. Ако се замесите в тях, впоследствие ще бъде трудно да си върнете загубените позиции. Ще разчистите кръга си от приятели. През тази година няма да се фокусирате върху количеството, а върху качеството на вашите приятели.

Здраве

Сатурн ще ви зарежда с енергия през цялата година, като това ще помогне за повишаване на духа, енергичността и доброто ви настроение. Благодарение на това ще ее справите с натоварванията, на които ще бъдете подложени. Доброто ви общо състояние може да ви подтикне да пренебрегнете собственото си здраве. Други може да започнат да се отдават на слабостите си и да ги превърнат в пороци.

През тази година има голям риск от травми и наранявания. Препоръчително е да сте бдителни, особено на места където потенциално може да попаднете в проблемна ситуация – по пътищата, на непознати и необезопасени места.

Май и август се очертават като месеци с понижена жизненост. Склонни сте да страдате от здравословни проблеми, когато животът ви е изваден от равновесие, а тогава са възможни подобни влияния.

Като цяло 2021 година може да е една сред най-успешните в живота ви, изпълнена с много изненади. Ще може лесно да насочите енергията си в правилната посока и да постигнете желаната цел. Влиянието на Юпитер и Сатурн, както и на Венера, ще ви даде голяма подкрепа. Според астрологичната прогноза февруари, март и април ще бъдат особено добри, тъй като благоприятното положение на планетите може да повиши енергийния ви потенциал.

Характеристики

Управляваща планета: Венера
Стихия: въздух
Качество: кардинален
Щастливи числа: 2, 6, 7, 8, 9, 15
Цвят: морско синьо, маслинено зелено, тъмно лилаво
Камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал
Цветя (растения): роза, теменужка, гергина
Метал: бронз
Талисман: сърце, книга
Девиз: Аз се колебая
Късметлийски дни: петък, събота
Неблагоприятни дни: вторник, неделя
Уязвима част от тялото: бъбреци
Допълващ и противоположен знак: Овен

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html