петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Риби

Риби - Месечен хороскоп

През декември месец Рибите трябват да следват едно стриктно правило – да не позволяват на алчни, агресивни и негативно настроение хора да се доближават до тях. Такива около вас ще има, но от вас ще зависи дали ще могат да ви повлияят или навредят. Трябва да подхождате с повече увереност в комуникацията си с такива хора и да поставяте ясно и точно границите си, без да позволявате да бъдат прекрачвани. Направите ли го, няма да има кой и как да ви навреди.

Вие по принцип сте малко меланхолични хора. Старайте се да не допускате подобни усещания сега, най-малкото защото няма да имате причината за тях. Всъщност декември ще е доста добър месец за вас. Лесно ще внасяте хармония в личните ви отношения, така че там притеснения изобщо няма да имате. Ще се радвате на цялостно благополучие във всички житейски аспекти – какъв по-хубав край на годината от това?

Много от вас най-после ще могат да си позволят нещо, което отдавна искат и това ще се дължи най-вече на вашите усилия и постижения.

Работа и пари

Ще бъдете горди от себе си в професионалната област и ще има защо. Съвкупността от всички положителни качества, които притежавате и проявявате, ще бъде високо оценена и няма да остане незабелязана. Напротив, много от вас ще получат публично признание, а още по-хубавото е, че това няма да предизвика завист сред колеги, просто защото всички ще знаят, че ви сте си го заслужили.

Бизнесмените от зодията също ще са доволни от края на годината. Работният процес ще се развива чудесно и всеки сегмент ще върви по план, без затруднения и изненадващи пречки. Моментът е много подходящ за разширяване на дейността и поглед към нови хоризонти.

В материален план също ще ви е спокойно. Рибите, които имат свой бизнес, по всяка вероятно ще бъдат зарадвани и от нарастване на приходите. Като цяло за зодията се дава увеличаване на финансовите ресурси, което да ви позволи не само спокойно да посрещнете празниците, но и да купите или предприемете дейност, която отдавна сте си набелязали – почивка или пък ремонт у дома.

Купидон

Рибите, които са обвързани, някак лесно и безпроблемно ще могат да решат конфликтите у дома, ако съществуват такива. На моменти даже на вас самите няма да ви се вярва колко елементарно е било да се разберат с половинката си или с някой човек от семейството им.

Необвързаните Риби също имат възможността да завършат годината в нова връзка. Може би точно сега ще намерите човека от мечтите си. Този, който притежава всички качества, които ви се искат.

Здраве

Обърнете внимание на състояние на зъбите си, още повече ако не сте посещавали зъболекар от дълго време. Направете го преди почивните дни, за да не се появи проблем, който да развали празниците ви и приятното им прекарване. Също така е добре да не прекалявате с алкохола и хапването, защото стомахът ви ще е по-чувствителен.

Светли празници!

 

Характеристики

Управляваща планета: Нептун
Стихия: вода
Качество: подвижен
Щастливи числа: 6, 7, 11
Цвят: морскосин, стоманеносив, пурпурен
Камъни: сапфир, бисер, аметист, лунен камък
Цветя (растения): нарцис, жасмин, минзухар, теменужка, незабравка
Метал: цинк
Талисман: възел, нарцис
Девиз: Аз се надявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък, петък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: стъпала, крайници и лимфна система
Допълващ и противоположен знак: Дева

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html