петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Риби

Риби - Месечен хороскоп

Типично есенен ще е месецът за вас. Като едни особено чувствителни и раними личности, лесно ще се поддадете на сезонната депресия и тъгата по отминалото лято. Много от вас ще предпочетат да се затворят вкъщи, вместо да излизат навън с приятели. Депресивните настроения на моменти ще ви откъсват от реалността. Ще се затваряте в своя си свят, където трудно ще допускате други хора. За да останете здраво стъпили на земята, е добре да се занимавате с ежедневните си задачи и да си намирате някакви занимания в свободното време. Така меланхолията няма да има много време да ви обземе. По-добре направете чистка на дома и гардероба, вместо да съжалявате за неща, които всъщност изобщо не са отрицателни.

Работа и пари

Изненади или повишения в тази сфера от живота ви са много малко вероятни. Работните ви дела ще се развиват тихо и спокойно, без някакви пречки. Вие ще работите все така съвестно и внимателно ще проверявате всеки детайл, което е гаранция за добре свършена работа. Една от добрите новини е, че не се очакват скандали с ръководството. С колегите ви също ще се разбирате, няма да има поводи за конфронтации, интриги или безсмислена конкуренция. Общо-взето ще е рутинно и монотонно, без проблеми.

За Рибите, които имат са от страната на работодателите, периодът ще е по-благоприятен, защото ще постигнат наистина важни за доброто развитие на бизнеса успехи. Ще се докажете като невероятно добри мениджъри и ще покажете, че можете много правилно да ръководите хора и работни процеси. Мъдростта ще ви води в действията и поведението ви, което ще ви изработи името на лидери за пример. Авторитетът ви ще се покачи, което в дългосрочен план ще донесе плюсове за бизнеса, защото щастливи служители означава и истински просперитет.

Във финансовата сфера не бива да очаквате нещо повече. Няма да успеете да увеличите приходите си, но поне не сте заплашени от извънредни разходи.

Купидон

Любовта и семейството ще са вашето спасение от меланхолията. Тук проблеми не се очакват. Напротив – ще цари хармония и разбирателство. Човекът до вас ще прояви пълно разбиране към вашата емоционална и ранима душа, ще се опитва да ви помага и ще ви оставя насаме, когато е необходимо. Само не забравяйте да му се отблагодарите за разбирането.

Самотните Риби ще пръскат чар и ще привличат вниманието на околните. Вашата асоциалност и затворено поведение всъщност ще изглежда мистериозно и привлекателно за околните и ще им действа като магнит. Вие обаче хич няма да се вълнувате от нови запознанства и любовни трепети точно сега. Големи подвизи ще са необходими, за да може някой да срути стените, които сте издигнали.

Здраве

Късметлии сте, защото здравословни неразположения са много малко вероятни. Най-много да имате оплаквания в УНГ областта. Иначе месецът е много подходящ за козметични процедури и посещения при зъболекаря.

Характеристики

Управляваща планета: Нептун
Стихия: вода
Качество: подвижен
Щастливи числа: 6, 7, 11
Цвят: морскосин, стоманеносив, пурпурен
Камъни: сапфир, бисер, аметист, лунен камък
Цветя (растения): нарцис, жасмин, минзухар, теменужка, незабравка
Метал: цинк
Талисман: възел, нарцис
Девиз: Аз се надявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък, петък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: стъпала, крайници и лимфна система
Допълващ и противоположен знак: Дева

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html