петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Риби

Риби - Годишен хороскоп

Динамична и различна ще е годината за Рибите. Ще се люшкате от месеци на мирен и спокоен живот към страстни изригвания, в които ще се питате дали хормоните не са отнесли напълно разума ви. Ще ви вървят комуникациите. Отвореният ви ум ще привлече много възможности. Трябва да бъдете верни на себе си и да следвате своите уникални идеи. Ако животът ви не се променя, може да предприемете някои бунтарски действия. Ще имате тенденция към ексцентричност.

За част от Рибите обаче тази година може е да донякъде стресираща. Сатурн ще създаде определени трудности и може да възпрепятства динамиката на важни жизнени процеси и да провокира пристъпи на умора.

Благоприятен за вас ще е периодът от средата на май до края на юли. През тези няколко месеца ще паднат всички ограничения. Смело и уверено ще демонстрирате личните си таланти и основателно ще претендирате за това, което смятате важно за себе си. Нептун ще ви изпраща положително влияние от самото начало на годината до 25 юни. Той ще допринесе за духовното ви развитие, оформяне на плановете ви за бъдещето и по-обективна оценка на вашите възможности.

В седмицата от 18 до 24 юни очаквайте знаково събитие, което ще бъде важно за вашето бъдеще. Може да се касае до преместване в друг град или държава, женитба, отказ от вредни навици или друго. Въпреки някои трудности, тази година като цяло ще бъде положителна. Ще сте доволни, защото ще постигнете целите си, а в областта на личните отношения ви очакват приятни промени.

Работа и Пари

Безброй възможности за развитие и научаване на нови неща стоят пред вас. Ще имате шанса да смените работата с по-добре платена. Това може да стане, ако искате сам да сте си шеф или да имате повече свобода. Някои от вас най-вероятно ще открият, че вече не работят по същия начин. Март и юни ви носят нови възможности. От юли до края на септември се открива добър период за съвместни дела и правни въпроси.

Ще получите мощен старт и стимул в кариерата, но ще имате и немалко спадове. Избягвайте провокациите в професионален план и се въздържайте от рискови идеи. Не влизайте в конфронтация с колеги и още повече с шефове. Това ще има по-дългосрочни и дълбоки последици, отколкото може да си представите. За жалост, помощ отвън едва ли ще получите и ще трябва да разчитате предимно на себе си. Тези, които ще кандидатстват за повишение или нова работа, могат да очакват да получат това, което искат, най-вече през първата половина на годината.

Наложително е да бъдете по-внимателни с парите и да не се хвърляте в излишни разходи. В противен случай ще скъсате джоба. От друга страна, ще имате възможност да подобрите финансовото си състояние и колкото по-активно действате, толкова по-дебел ще става портфейлът ви. Финансите ви се подобряват от началото на годината, когато идват предложения и възможности за парични постъпления. Може да усещате, че някои съвместни партньорства отнемат повече, отколкото дават до май, но търпението ви ще се изплати около август – септември, когато ще си получите наградата.

Не се поддавайте на емоции, когато нещата опират до пари. Ще сгрешите. Хубавото е, че до себе си ще имате хора, които искрено ще искат да ви помогнат. Така че в този цикъл имате всички шансове не само да укрепите позициите си, но и да работите за бъдещето. Особено ако сте готови за голяма промяна.

Няма причина да се страхувате от възможни големи загуби. Все пак е препоръчително да харчите парите си обмислено. Всяка покупка трябва да бъде оправдана и полезна. При инвестициите не действайте импулсивно – всеки лев трябва да бъде оправдан.

Ремонт, обновяване и разкрасяване на жилище са дейности, в които ще вложите своя талант през тази година. В това сте майстори и ще се чувствате в свои води.

Купидон

През 2021 г. в любовния ви живот ще се появят нови преживявания и той ще стане завладяващ, както никога досега. Помнете, че желанието да експериментирате е напълно здравословно и ползотворно. Не се срамувайте. Ще има повод да покажете истинската си стойност пред партньора ви.

Ще се ръководите от чувствата си и периодът ще е чудесен за брак. През януари-февруари любовта ще е свързана с приятелство, колективни дейности, конференции, конгреси или представления, на които ще присъствате. Юни-юли е интензивен период, който ще вкара много страст в живота ви.

Някои стари връзки просто ще отпаднат от живота ви в средата на годината, когато трябва да продължите напред. Октомври пък връща стари приятели и любовници в живота ви. Очакват се важни новини и приятни срещи, включително с хора, които отдавна не сте виждали, но с които много бихте искали да общувате отново.

Фокусирайте се върху собствените си желания и изводи. Не се стремете да угаждате на всички. Първо разберете сами какво искате от вашите отношения.

Семейните ги очаква важен момент във връзката и вероятно ще се изправят пред избор. И дори да ви изглежда, че няма правилен вариант, всъщност положението няма да е толкова сложно. Истината ще излезе наяве, просто проявете търпение.

Тези, които вече са намерили своята любов, нека се опитват по-малко да говорят и да не действат спонтанно. Горещият нрав може да изиграе с вас жестока шега. Проблем, възникнал внезапно, може да доведе до раздяла.

Здраве

Възможни са проблеми с бронхите през август и септември. Тези, които страдат от сезонни алергични реакции, да избягват да стоят навън на вятъра твърде дълго. По това време са възможни и грижи за близък роднина или партньор, на когото може да се наложи операция или престой в болница.

Рискът от патологии, свързани със заседналия начин на живот, се увеличава значително. Точно затова е задължително да започнете да спортувате и да се отнасяте по-внимателно към здравето си.

Не трябва да реагирате бурно и да изпадате в паника за най-малкия симптом на неразположение. Големи здравословни проблеми, които биха създали риск от критични последици, няма да имате. Има опасност от заразяване с някакъв вид инфекция от остарял или нечист продукт. Не подценявайте сезонните простуди и настинки.

Характеристики

Управляваща планета: Нептун
Стихия: вода
Качество: подвижен
Щастливи числа: 6, 7, 11
Цвят: морскосин, стоманеносив, пурпурен
Камъни: сапфир, бисер, аметист, лунен камък
Цветя (растения): нарцис, жасмин, минзухар, теменужка, незабравка
Метал: цинк
Талисман: възел, нарцис
Девиз: Аз се надявам
Късметлийски дни: понеделник, четвъртък, петък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: стъпала, крайници и лимфна система
Допълващ и противоположен знак: Дева

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html