петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец - Месечен хороскоп

За представителите на този знак месецът ще мине под знака на занижената енергия. Нормално е в края на годината да се чувствате леко изтощени. При някои обаче умората ще е доста по-сериозна – ще ви е трудно да ставате рано, ще ви се доспива през деня, няма да имате тонус и никакво желание за движение дори и спортът по принцип да е част от ежедневието ви. Същевременно с това сънят ви няма да е много качествен, което още повече ще засилва умората ви. Всичко това чисто и просто е сигнал да спрете да се тормозите и да си дадете наистина качествена почивка, която да включва и малко пауза на нощния живот и всяка храна или алкохолна напитка, която натоварва тялото ви. Ако някой изисква от вас помощ, която знаете, че допълнително ще ви натовари, чисто и просто откажете.

Като изключим това, месецът не се очертава да бъде тежък или неприятен. По-важното обаче е да си направите стриктен план за дейностите и задачите ви и да го следвате. Така много по-лесно ще приключите годината. Освен това добрата организация ще ви е в плюс в ситуация, в която не сте във върхова форма. Не е препоръчително да пилеете времето и ресурсите си с чужди ангажименти.

Работа и пари

Не се очертават притеснения в работната сфера. Много от вас ще успеят да постигнат целите, които са си набелязали, и да приключите задачите в срок. През този месец се дава превес на екипната работа – имайте го предвид. Много от делата ще бъдат изпълнени именно благодарение на хората, с които работите, така че не забравяйте тяхната помощ, когато на финала се радвате на добрите резултати.

По-напрегнато ще е на Стрелците, които имат свой бизнес. Някои от вас ще усетят как конкуренцията им диша във врата или прави сериозни опити да открадне клиентите им. Възможно е да се ядосате, че друга компания е въвела интересна идея/услуга, която на вас не ви е хрумнала.

Купидон

Стрелците, които имат неразрешени проблеми във връзката си, може сега отново да се сблъскат с тях. Не е изключено наяве да изскочат въпросите, които твърде дълго сте пренебрегвали. Опитайте се да разрешите конфликтите и да внесете романтика в отношенията ви.

Тези, които нямат връзка, трябва първо да помислят какъв човек искат за себе си. Да започвате отношения само защото не искате да сте сами е меко казано неразумно. По-добре необвързани, отколкото в неподходяща компания, нали?

Здраве

Въведете ред не само в делата си, но и в хранителните си и здравословни навици. Опитайте се да не се храните късно вечер и си наложете да се движите повече. Започнете да приемате витамини и наистина да обръщате малко повече внимание на състоянието си. Както вече стана ясно, направете всичко възможно, за да имате здрав и пълноценен сън.

Ако имате хронични заболявания, е възможно през следващите седмици да се обострят. 

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Юпитер
Стихия: огън
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 4, 9
Цвят: син, виолетов, сив, тъмно зелен
Камъни: аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит
Цветя (растения): карамфил, нарцис, босилек
Метал: цинк
Талисман: саламандър, подкова
Девиз: Аз виждам
Късметлийски дни: четвъртък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: бедра, ханш, черен дроб
Допълващ и противоположен знак: Близнаци

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html