петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец - Месечен хороскоп

Може да ви звучи странно, но през този месец емоционалността ви ще е особено изострена. Емоциите, а не разумът ще са водещи, което няма да е толкова във ваша полза. Тази силна чувствителност ще ви прави по-импулсивни и невъздържани най-вече в личните отношения. Ще сте склонни на изблици,  каквито близките ви реално не заслужават. Нерядко ще се случва да преувеличавате и в главата ви ситуациите да изглеждат по-драматични, отколкото всъщност са. Най-важният съвет към вас за следващите седмици е да не прибързвате. Не реагирайте под афект, а изчакайте да се успокоите, за да можете с бистра мисъл да прецените събитията и да решите как да подходите. В противен случай отношенията ви може много да пострадат, а после ще е трудно да поправите стореното.

Работа и пари

В професионалната сфера не се предвиждат толкова неприятности, колкото в личната. Да постигнете повече обаче ще си зависи изцяло от вас, а сега сякаш не ви се занимава много с това. Пак ще се усърдни в работата си и няма да оставите задачите несвършени, но няма да сте толкова мотивирани да покорявате нови върхове. Рядко ще отдавате цялата си енергия, но за щастие, ръководството няма да забележи тази промяна и не се очакват негативни последствия за вас.

Горе-долу същото ще е положението и при Стрелците, които са в ролята на работодатели. Всичко ще си зависи от вас, особено това да се задържите конкурентоспособни на пазара и да поддържате постигнатото ниво. Не позволявайте на емоциите от личния ви свят да влияят на решенията ви в работата. Позволете на ваши подчинени свободата да дават идеи и мнение за подобряване процеса на работа. Ще видите, че няма да сгрешите.

Периодът не е най-подходящият за големи покупки. Вашата емоционалност може да попречи на точната преценка дали дадена стока ви трябва, както и дали нейните характеристики ще ви свършат работа. Не лекувайте душата си с излишни турове по магазините.

Купидон

Личният ви живот може доста да си изпати този месец. Ще сте изключително чувствителни и обидчиви, заради което често ще се карате с близките си и ще ги нападате безпричинно. Към всичко това ще се добави и засилена ревност, за която също няма да имате реални доводи. Ще сте склонни да се карате с човека до себе си за неща, които иначе никога не биха ви притеснили. Наистина през следващите седмици е много важно да контролирате сериозно импулсите си и да си давате сметка, че правите от мухата слон.

Подобни са съветите и за необвързаните. Подхождайте разумно към новите хора в живота си и внимавайте в какви отношения се впускате, за да не страдате после. Пазете се от любовни триъгълници.

Здраве

Нервната ви система ще е лабилна. Целият стрес и емоционалното натоварване няма да останат без последици и сънят ви няма да е толкова здрав. Възможни са и чести главоболия. Направете всичко, за да се отърсите от тревожните мисли – така ще си позволите и качествена почивка на тялото и ума.

Характеристики

Управляваща планета: Юпитер
Стихия: огън
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 4, 9
Цвят: син, виолетов, сив, тъмно зелен
Камъни: аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит
Цветя (растения): карамфил, нарцис, босилек
Метал: цинк
Талисман: саламандър, подкова
Девиз: Аз виждам
Късметлийски дни: четвъртък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: бедра, ханш, черен дроб
Допълващ и противоположен знак: Близнаци

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html