петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец - Годишен хороскоп

Тази година определено ще се хареса на Стрелците. Ще се радвате на различни богатства и късмет в изобилие. Юпитер неотлъчно ще ви пази, а Уран ще изсипе любовни изненади. Ще проявите и творческия си талант.

Очакват ви чудесни шансове за развитие в почти всички жизнени насоки, на които дадете приоритет. Потенциалът пред вас ще бъде толкова голям, че повечето от вас, ще могат да получат значителни резултати с относително малко усилия и често дори за по-кратко време от очакваното. Напълно успешно ще демонстрирате и своите лидерски умения.

Отворете съзнанието си за съветите, които по-опитни  хора ще ви дават. Ще изпитате моменти на кармичен късмет, разкриване на нови възможности и също така ще получите шанс за разширяване обхвата на своето лично влияние. Напрежение ще се появи по време на престоя на Юпитер в Риби – от средата на май до края на юли и в края на годината. Тогава осмирете амбициите си, подтиснете егоизма си и се опитайте да подходите по-отговорно към личните си задължения.

Юпитер може да ви създаде определени затруднения през периода на своето ретроградно движение, което се очаква от 20 юни до 17 октомври. Не изпадайте в предварителни страхове – нищо толкова фатално няма да ви се случи. За да преминете по-лесно през този период, е важно да забравите за ленивостта. Колкото по-полезна работа вършите, толкова по-значими ще бъдат резултатите, макар и да идват по-бавно. Освен това не бива да влизате в конфликти без основателна причина и не съдете хората. Преразгледайте приоритетите си.

Своевременното решаване на най-належащите въпроси ще означава преодоляване на фундаментално значими препятствия. Това ще важи точно за периода на ретроградния Юпитер. През първата седмица на декември ще се радвате на динамика в ключови житейски проблеми.

Работа и Пари

Професионалният ви успех зависи от работата в екип и начина на взаимодействие с другите. Възможно е да възникнат нови съюзи или предложения за партньорство, нови договори и нови клиенти. Ако се явявате на състезания, имате много голям шанс за успех. Препоръчително е да се включите в групов проект, който ще развие вашата креативност и лидерство.

Професионалният успех е общо-взето сигурен. Хубаво е преди да действате, да обмисляте всички възможни варианти за външна помощ. Разбира се, не е нужно да се опитвате постоянно да въвличате някого във всяка своя работа. Но ако ви предлагат помощ, определено не си струва да я отблъсквате. Докато Юпитер е в Риби, наблегнете на рутинните си задачи, не започвайте нови проекти и не правете дълги пътувания. В никакъв случай.

Не бива да показвате некомпетентност и липса на знания по определени въпроси. Дори нещо да не ви е ясно или да не знаете, препоръчително е да търсите самостоятелно отговори и се старайте това да не става достояние на околните. Бизнесмените ще усетят осезаемо подобрение на ситуацията в своите дела.

Търсещите работа могат да сключат важен договор през май – юни. Молбите ви ще се увенчаят с успех и най-накрая ще намерите кариера, която съответства на желанията ви. Първите 4 месеца на годината са време да изградите нова структура, а някои тогава може да усвоят ново умение. От май до края на септември ще постигнете напредък. Промяна в работата е възможна през август – септември.

Част от вас ще получат компенсация за предишни загуби, други ще се сдобият със сигурен източник на ресурси за осъществяване на бизнес. За да увеличите шансовете за самостоятелно развитие в частния сектор, трябва внимателно да криете търговските си тайни и идеите си.

Финансовото ви състояние може и да не е толкова стабилно въпреки професионалните ви успехи. Но причината няма да е намаляване на приходи или заплата. Просто няма да успявате да спестявате допълнително, а и ще сте склонни да правите спонтанни покупки. И въпреки това повечето от вас ще останат напълно доволни от материалното си състояние. През май – юни са възможни правни преговори за прекратяване на договор или пък изплащане на дълг.

Купидон

През 2021 година ще се радвате на подкрепата на планетите в любовния живот през пролетта и лятото. Тези, които се възползват от шанса, ще живеят щастливо и спокойно до дълбока старост. Ще ви е розово в любовта, но няма лесно да постигате пълното щастие.

Напрежение ще изпитвате, ако искате някаква промяна. Ако сте напълно доволни от настоящата си връзка, тогава изобщо не трябва да се фокусирате върху тази страна от живота си. От друга страна, няма да може да се върнете към пропуснатите възможности по-късно, така че помислете добре.

На семейните се препоръчва да контролират по-добре емоциите си, в противен случай ви очакват трудни ситуации в дома, изпълнени с много конфликти. Като цяло отношенията ви ще преминат през фаза на растеж и някои от вас ще получат подаръци и награди.

При някои от обвързаните Стрелци ще се наложи да преосмислят сериозно връзката си с любимия човек. В крайна сметка ще постигнете качествено подобрение и консенсуси, които ще са изгодни и за двете страни. Други, обаче, ще си дадат сметка, че връзката им се е изчерапала. Не унивайте и не се депресирайте, а се разделете с партньора си възможно най-спокойно. Най-подходящото време за поставяне край на връзката ще бъде октомври-ноември. Въпреки че ако обстоятелствата ви принуждават към друго, няма нужда да се съпротивлявате.

Необвързаните ще бъдат по-дръзки и разкрепостени, което ще донесе достатъчно шансове за съдбовна среща. Най-силният ви период ще е май-август. През тези няколко месеца със сигурност ще направите успешно запознанство, което ще ви обезпечи щастлив живот в бъдеще.

Нещо важно в личния живот на семейните Стрелци може да се случи през първата седмица на декември, което ще бъде свързано със слънчевото затъмнение. А тези, които вече са срещнали любовта, може да решат на брак тогава.

Годината ще е благоприятна за разширяване на вашия социален кръг. Вероятно ще искате да се запознаете с нови хора. Общуването с тях може да ви бъде полезно в бъдеще.

Здраве

Спортуващите трябва много да внимават да не получат травми в областта на таза и горната част на краката през март или юни. Може да имате и храносмилателни оплаквания, а захарта трябва да намалите.

Не е необичайно, че може да имате проблеми с нервната система. Затова внимавайте с нервите. За да преодолеете бързо последствията от подобни проблеми, се препоръчва да излезете извън града.

Пазете бронхите и белите дробове. По време есенно-зимния сезон има риск от по-тежки настинки. Погрижете се да засилите имунитета си.

Характеристики

Управляваща планета: Юпитер
Стихия: огън
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 4, 9
Цвят: син, виолетов, сив, тъмно зелен
Камъни: аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит
Цветя (растения): карамфил, нарцис, босилек
Метал: цинк
Талисман: саламандър, подкова
Девиз: Аз виждам
Късметлийски дни: четвъртък
Неблагоприятни дни: сряда
Уязвима част от тялото: бедра, ханш, черен дроб
Допълващ и противоположен знак: Близнаци

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html