петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион - Месечен хороскоп

Октомври ще е противоречив за Скорпионите и на много от вас накрая ще ви е трудно с една дума да определите какъв е бил месецът за вас. Ще ви се случват както много хубави неща, така и не чак толкова приятни събития. Звездните влияния ще са особено положителни в първата половина. Ще го усетите най-вече в професионалната сфера, където ще жънете успех след успех. Много от вас най-после ще се доближат до мечтите си и ще видят, че реализирането на целите им е наистина достижимо. Ще ви повишите авторитета си, а тези от вас, които искат да заемат по-висока обществена позиция, ще се увенчаят с успех. Като цяло ще имате много победи за поливане. Втората половина от месеца обаче ще е по-трудна в чисто личностен план. При едни усърдната работа ще даде отражение върху цялостното ви състояние и ще ви налегне сериозна умора. При други са много вероятни депресивни състояния и на преден план да излязат ваши стари душевни травми. Случили ви се това, дайте си почивка и уединение.

Работа и пари

Това ще е един от най-силните ви периоди в професионално отношение за цялата година. Едва ли ще има нещо, което няма да постигнете. Успехите ще валят един след друг и с невероятна скорост ще се изкачвате по стълбичката на кариерното развитие. Ще си изградите не само име на истински професионалисти, но и ще си извоювате доверието на шефовете, че можете повече и заслужавате повече. Да, за всичко това ще имате доза късмет, но да се доверявате само на него би било глупаво. Всички тези постижения ще са възможни само с наистина усърден труд и много вложена енергия. Късметът ще се усмихне и на безработните.

Големи планове ще имат и бизнесмените и в това няма нищо лошо. От вас ще се изисква да бъдете мотивирани и устремени напред и да не се спирате пред пречките. Част от Скорпионите ще се захванат със сериозни реформи в бизнеса. Имайте предвид, че това е тежък и сложен процес, който ще изисква много време и пари, така че ви е необходима наистина солидна подготовка.

В много случаи професионалните успехи вървят ръка за ръка с повишение на доходите и този случай няма да е изключение. Повечето представители на знака ще се похвалят с нараснали финансови възможности, което ще е напълно заслужено, имайки предвид усилията, които сте положили.

Купидон

Внимавайте да не забравите за половинката си. Независимо от колко време сте заедно, пламъкът на любовта трябва да се поддържа. Увлечени в работните дела, най-вероятно ще пренебрегнете партньора си. Семейните пък ще се занимават повече с битови въпроси и ангажименти с децата и отново ще забравят за страстта и романтиката. А това определено е грешка.

Малко вероятно е самотните Скорпиони да променят положението си в личен план. Всъщност самите вие сякаш не сте на тази вълна. Първоначално ще сте доста заети с работа, а след това вътрешните ви терзания ще заглушат желанието ви да излизате, да се забавлявате и да се срещате с нови хора.

Здраве

Усилената работа в първата половина от месеца ще даде отражение на здравето ви, така че не се изненадвайте, ако усетите, че сте прекалено уморени. Стигнете ли до този момент, задължително си дайте почивка. Обаче само да лежите няма да е достатъчно, препоръчително е да посещавате по-често студиото за масажи, за да отпуснете наистина тялото и мускулите си. Бъдете внимателни, ако имате хронични заболявания.

Характеристики

Управляваща планета: Марс, Плутон
Стихия: вода
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 4, 5, 8, 9
Цвят: ярко червено, малиново, всички огнени цветове
Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз
Цветя (растения): божур, хризантема, карамфил
Метал: стомана
Талисман: бръмбър, скорпион, череп
Девиз: Аз желая
Късметлийски дни: вторник
Неблагоприятни дни: понеделник, петък
Уязвима част от тялото: гениталии и анус
Допълващ и противоположен знак: Телец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html