петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион - Месечен хороскоп

Ще сте доста тревожни през следващите няколко седмици. Склонността да се притеснявате за всяко нещо ще ви завладее и ще ви изкара леко от център. Общо-взето всяко дребно отклонение ще ви създава душевен дискомфорт. Всъщност при повечето от вас за тези процеси ще си има сериозна причина. Самите вие няма да имате проблеми, но някой близък до вас – да. Събитията около тези човек напълно ще ви обземат и ще ви накарат да забравите за почти всичко останало. Ще насочите цялата си енергия към разрешаване на възникналия проблем и няма да пестите сили и средства, за да постигнете положителен развой.

Но нали знаете, че в живота лошото и доброто се редуват? Още в рамките на този месец ще успеете да разрешите напрегната ситуацията и тревогите ви ще изчезнат. А след това ще закрепите отношенията си с хората от близкия ви кръг и може би ще се чувствате даже леко променени, по-добри и благоразположени към околните. Ще цените много повече това, което имате.

При много от вас месецът ще бъде белязан и от финансови постъпления, при някои изненадващи.

Работа и пари

Въпреки че ще си имате други терзания, няма да изоставите работните си ангажименти. Като цяло обаче в професионалната сфера нещата ще се развиват спокойно и нормално, без сериозни изненади. Малко вероятно е да пристъпите към смяна на работата. Стабилното поведение обаче ще ви помогне да затвърдите авторитета си и да се превърнете в още по-ценни кадри.

За Скорпионите, които са в ролята на бизнесмени, периодът ще бъде белязан от сериозна конкуренция. Нищо чудно ваши съперници да се опитат да ви навредят или да си служат с нечестни номерца. Обаче както вие, така и екипът ви няма да го позволите и няма да се оставите да бъдете засегнати по някакъв начин. Така че се замислете дали не трябва да възнаградите колегите си.

Не бива да се притеснявате за финансовото си състояние. На много от вас ви се дава възможността да завършите годината с нараснали доходи. И независимо за какви размери говорим, важното е, че ще харчите по-спокойно.

Купидон

Някои казват, че февруари е месецът на любовта, но за вас това ще бъде декември. Обвързаните и семейни Скорпиони ще преоткрият човека до себе си, ще закрепят връзката си и ще засилят чувствата. Страстта, романтиката, флиртовете и закачките ще властват в отношенията ви, независимо от колко време сте с партньора ви. Изобщо – ще цари любов.

Това важи и за необвързаните. На пътя ви ще се появи човек, с когото може да изпитате наистина страхотни емоции и дълбоки чувства. Интересът ви ще се подклажда от факта, че той вероятно ще е от друга държава или пък доста по-голям/малък от вас.

Здраве

Ахилесовата ви пета ще бъдат ставните болки в цялото тяло. Пазете се, защото шансът да се появят е много голям, особено ако по принцип имате такива оплаквания. Не забравяйте да следвате и наложените противоепидемични мерки и не ходете на места, където има твърде много хора.

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Марс, Плутон
Стихия: вода
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 4, 5, 8, 9
Цвят: ярко червено, малиново, всички огнени цветове
Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз
Цветя (растения): божур, хризантема, карамфил
Метал: стомана
Талисман: бръмбър, скорпион, череп
Девиз: Аз желая
Късметлийски дни: вторник
Неблагоприятни дни: понеделник, петък
Уязвима част от тялото: гениталии и анус
Допълващ и противоположен знак: Телец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html