петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион - Годишен хороскоп

Това е годината на промяната за вас. 2021-а ще бъде щедра и ще имате уникален шанс да се освободите от болката, която ви тормози. От вас зависи коя – някои страдат от тялото си, други – от душата. Болката ви може да се разтвори и да се стопи като парче лед. Това ще бъде само началото на един постепенен и дълъг процес.

Очаква ви обаче и известна енергийна нестабилност. Положителните и отрицателните астрологични влияния ще се редуват, създавайки едновременно предпоставки за положителна динамика във вашите дела или определени трудности. Юпитер във Водолей ще ви донесе препятствия по пътя към желаните цели. Те обаче няма да са толкова външни, колкото ще се изразяват в появата на вътрешни противоречия. В такива моменти обикновено няма да може да се справяте с егоизма и ината си. Периодично те ще се проявяват през годината.

Същевременно обаче ще имате и късмет и благоприятни възможности за личностно и социално развитие. Такава ще бъде ситуацията за около три месеца през пролетта и лятото и през втората половина на декември. Непредвидени изненади могат да ви принудят да променяте плановете си или да отложите някаква работа.

Ако обаче бъдете последователни и упорити в работата си, няма да имате проблеми. Следователно, тези, които не се подадат на мързел, въздържат се от моментни импулси и настроения, няма да имат много проблеми, а ще научат много уроци и ще натрупат много ползи.

2021 г. в много отношения е време за обобщаване и търсене на отговори на основни въпроси. Повечето от вас ще бъдат тласкани към това от Плутон. Хубаво ще бъде да отделите достатъчно време за тези процеси, за да стабилизирате някои от своите постижения и да прочистите собствения си ум и душа. Най-важното е да се концентрирате върху настоящето, да се наслаждавате на момента и да бъдете спокойни, че щастието със сигурност ще почука на вашата врата.

Работа и Пари

Няма да може да си позволите отпускане и разсейване в работата. Следвайте стриктно и отговорно задачите си и не се скатавайте, в нормални граници разбира се. В същото време не трябва да правите нищо, разчитайки на много бързи резултати. Трябва да бъдете подготвени за факта, че в някои случаи дори очакваните резултати могат да се забавят или да не са толкова значителни, колкото сте си мислили. Не се ядосвайте или депресирайте в тези случаи, а проявете търпение. Резултатите ще дойдат. Много важно е да имате ясна представа за собствените ви възможности и ресурси.

Не трябва да си позволявате критики към колегите или самоизтъкване. Всъщност сега може да блеснете като балансьор. Ще може да си позволите известно отпускане по времето на престоя на Юпитер в Риби. Тогава късметът ще ви връхлети и ще реализирате мечтите си. Трябва само да сте по-концентрирани и настроени към активност и целенасоченост. Възможностите, които такава астрологична ситуация ще ви предостави, трябва да бъдат реализирани възможно най-пълно и широко.

Пазете се от ненужни разходи. Ще искате да пръскате пари за най-различни неща, но това ще е много погрешен ход. Годината ще мине под знака на промяната и част от рискованите ви инвестиции може да изгорят като хартия. Най-добре е да се насочите към пестеливостта, а не към безразсъдния риск.

Начинът, по който се справяте с общите финанси през април и май, ще е решаващ за доброто ви състояние. Избягвайте големи разходи и внимавайте с инвестициите. Най-добрият период за тях ще е от септември до края на годината.

Изобщо не е препоръчително да теглите кредити и много внимавайте с личните ви средства. Не ги поверявайте на никого, има опасност от кражби. Също така не давайте пари назаем. Нивото на доходите на повечето от вас ще бъде напълно задоволително, но не и в изобилие. Все пак ще се радвате и на странични доходи.

Възможен е сериозен разход, свързан с член на вашето семейство. Мъжете на 35 могат да преживеят сериозна загуба, която да касае някакъв вид имущество или скъпа вещ. Възможно е да се освободите от имот, който не използвате.

Купидон

Не сте доволни от обстоятелствата в собствения си личен живот или се стремите към промени в него. Затова много Скорпиони ще се затворят в себе си. Ако се появят хора от миналото ви, обезателно трябва да се отървете от тях и да не ги допускате отново до вас. Остарелите връзки трябва да бъдат премахнати, в противен случай те могат да спънат развитието на нов, потенциално обещаващ съюз.

За тези Скорпиони, които вече са обвързани с брак, годината носи турбулентни моменти, поради прояви на ревност, изневяра, опити за бягане от семейни отговорности и задължения. Ще оцелеят само тези бракове, в които има равнопоставеност между партньорите, разбирателство и уважение. При другите не са изключени раздели или разводи.

Почти всички неангажирани ще имат не една и две интересни срещи. Ще преживеете забележителен роман, който независимо от перспективите и срока на развитие, ще бъде запомнен като най-яркото събитие в живота. Що се отнася до перспективите, тук са възможни различни варианти. И за да не загубите възможността да създадете силен съюз от началото на връзката, трябва да си правите заключения и да вземате решения хладнокръвно, като пренебрегнете моментните емоции, думи и действия на партньора. Годината ще бъде благоприятна за създаване на семейство и за сключване на брак, но само ако имате благословията на родителите си.

Здраве

Темата за здравето ще стои на преден план за много от вас. Ще трябва да положите много физически и емоционални усилия, което ще се отрази на здравословното ви състояние. Затова каквото и да правите, не забравяйте за себе си и собственото си здраве. Избягвайте системната преумора и обръщайте внимание на превенцията на болестите. През април са възможни оплаквания, свързани с бронхите или гърдите.

Хубаво е да помислите дали имунната ви система не е отслабнала и да вземете мерки, за да я подсилите. Друго слабо звено за повечето от вас ще бъде храносмилателната система. Диетата и режимът на хранене са приоритетните въпроси, които се препоръчва постоянно да държите под контрол. В противен случай няма да избегнете проблемите със здравето, които напълно ще ви изкарат от нормалния ритъм на живот.

Тази година, както вече разбрахте, ще бъде смесена. Докато преминавате през нея, вероятно ще станете по-енергични, дръзки и уверени в себе си. Годината може да бъде доста прогресивна, стига да сте решени да постигнете това, което искате, и да полагате съответните усилия.

Характеристики

Управляваща планета: Марс, Плутон
Стихия: вода
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 4, 5, 8, 9
Цвят: ярко червено, малиново, всички огнени цветове
Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз
Цветя (растения): божур, хризантема, карамфил
Метал: стомана
Талисман: бръмбър, скорпион, череп
Девиз: Аз желая
Късметлийски дни: вторник
Неблагоприятни дни: понеделник, петък
Уязвима част от тялото: гениталии и анус
Допълващ и противоположен знак: Телец

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html