петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Телец

Телец - Месечен хороскоп

Типично за края на годината, много от Телците ще се отдадат на равносметка. Ще теглите чертата на изминалите месеци и много от вас ще останете доволни от това, което сте направили до момента. Тези, които имат някакви критики към себе си, ще се вземете в ръце и ще се постараете да наклоните везните в своя полза. Всъщност, точно сега ще имате възможностите да го направите, така че декември няма да е бездействен месец. Общо-взето всяка цел, която до момента не сте могли да изпълните, сега ще можете да реализирате. Това се отнася особено много до материалната сфера, която за вас е изключително важна.

През следващите седмици обаче трябва да сте много внимателни в отношенията си с околните. Съществува риск от измами и подвеждане. Затова внимателно слушайте какво ви се говори и проверявайте всяка казана ви дума. Съветът важи не само за професионалните, но и за личните отношения. Разчитайте най-вече на себе си.

Работа и пари

Декември се очертава да е активен месец в кариерен план. Ако се от тези, които са доволни от настоящето си положение и от резултатите, които сте постигнали, не трябва да се отпускате, а да затвърдите позициите си. Сега имате шанса да постигнете висотите, към които се стремите. Имате енергията и доброто звездно влияние, затова не бива да мързелувате. Пътят пред вас е наистина изчистен.

Телците, които имат свой бизнес, също не бива да скучаят и да се оставят на инерцията. Използвайте празниците, за да изготвите интересна кампания, с която да популяризирате дейността си. Сега е моментът да се покажете и като добри лидери или да намерите начин, по който бизнесът ви да се развива по-добре.

Във финансов план изобщо няма да имате притеснения. Бизнесмените даже ще се радват на по-високи приходи. Периодът е чудесен за смяна на автомобила или друга голяма покупка. Дава ви се възможност за разрешаване и на имотен въпрос.

Купидон

Семейните и обвързаните Телци не бива да оставят друг да командва личните им отношения. Щастието ви в този план зависи само и единствено от вас, затова запрегнете ръкави. Проявете се като силна личност във връзката си и не пропускайте възможност да покажете любовта си и романтичната си страна.

По-сложно е при необвързаните Телци. По всяка вероятност хората, които ще срещате, няма да са правилните, нито ще имат кой знае какви намерения към вас. Затова бъдете особено внимателни с новите запознанства. По-големи шансове ще се появят към края на периода.

Здраве

Бъдете по-внимателни, защото месецът се отличава с риск от травми. Не се захващайте с дейности, които не са ви много познати или ако не сте от най-сръчните. Освен това трябва да сте много бдителни зад волана – не си позволявайте никакво разсейване, още по-малко да шофирате, ако сте пили или сте преуморени.

Светли празници!

Управляваща планета: Венера
Стихия: земя
Качество: неподвижен
Щастливи числа : 2,4,6
Цвят: зелен или розов
Камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък
Цветя (растения): Момина сълза, люляк
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз притежавам
Късметлийски дни: понеделник, петък
Неблагоприятни дни: вторник
Уязвима част от тялото: шия и гърло
Допълващ и противоположен знак: Скорпион

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html