петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Телец

Телец - Месечен хороскоп

Октомври ще е интересен и нетипичен месец за вас, Телци. Повечето от вас ще проявят черти на характера, на каквито досега не сте давали изява. Става дума по-конкретно за егоизъм и осезаем индивидуализъм във всеки аспект от живота ви. От една страна, това е здравословно, защото ще направите свой приоритет всичко, което ви харесва, вълнува и смятате за важно за вас. Тази стъпка ще ви помогне да направите няколко крачки напред и да се издигнете. От друга страна, обаче е много възможно личните ви отношенията да пострадат и близките ви да се почувстват наранени от вашето нетипично поведение. За щастие, случващото се няма да доведе до фатални последици.

Работа и пари

Индивидуализмът, който ще проявите, всъщност ще се отрази изключително добре на професионалното ви развитие. Не просто ще имате желание за работа и реализация, но и ще правите всичко възможно да го постигнете. Без никакви притеснения ще споделяте идеите и мнението си, при това ще отстоявате позициите си и няма да позволявате гласът ви да остане нечут. Всичко това при някои от вас ще доведе до шеметни развития, изразяващи се в изненадващи повишения, за каквито досега не сте си и мечтали.

Не бива да се притесняват и Телците, които имат свой бизнес и работят за себе си. Не просто ще се задържите на повърхността, но и ще постигнете невероятни резултатите и ще успеете да изпреварите конкуренти, които отдавна са ви трън в очите. Част от вас ще попаднат в ситуация, при която ще проявят впечатляваща гъвкавост и ще останете изключително доволни от себе си.

Финансови затруднения за вас не се очертават този месец. Напротив – при повечето Телци повишенията ще имат и финансово отражение, така че няма да има за какво да се притеснявате. Бизнесмените също ще се радват на добри пари.

Купидон

Личните отношения няма да във върхова форма през следващите няколко седмици. Човекът до вас, както и близките ви хора, ще са неприятно изненадани от смяната на фокуса ви. Положителното е, че и тук ще имате известна доза късмет. Въпреки вашия егоизъм, между вас и половинката ви едва ли ще има чести скандали, жестоки спорове или още по-малко приказки за разводи и раздели. Ще бъдете пощадени от всичко това, ако просто проявявате елементарен интерес към хората от обкръжението ви и все пак се допитвате и за тяхното мнение.

Необвързаните ще се радвате на много ухажори, но самите вие няма да сте на вълна сериозна връзка. Ще искате да се наслаждавате на вниманието, което получавате от различни страни, защото то допълнително ще повдига самочувствието ви.

Здраве

Периодът няма да е много подходящ за операции, които не са спешни и могат да бъдат за отложени за малко по-близко бъдеще – просто възстановяването след това ще ви отнеме повече време. Изследвания и прегледи обаче не отлагайте. Също така не бива да подминавате с лека ръка каквото и да е оплакване, защото малките настинки много бързо ще се развиват и състоянието ви ще се влошава.

 

Управляваща планета: Венера
Стихия: земя
Качество: неподвижен
Щастливи числа : 2,4,6
Цвят: зелен или розов
Камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък
Цветя (растения): Момина сълза, люляк
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз притежавам
Късметлийски дни: понеделник, петък
Неблагоприятни дни: вторник
Уязвима част от тялото: шия и гърло
Допълващ и противоположен знак: Скорпион

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html