петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Телец

Телец - Годишен хороскоп

Напрегнатите ситуации няма да са изключение за Телците през 2021 година. Енергиите, образувани от някои планети, ще се концентрират около вас през определен период от време. И все пак не бива да унивате, защото ще имате и своите красиви моменти. Почти през цялата година ще изпитвате желание да се противопоставяте и да изпитвате неоправдани очаквания. В някои моменти това може да е полезно за вас, но в повечето случаи ще ви създава препятствия.

Огромно влияние върху вас ще оказва Сатурн във Водолей, което означава неочаквана промяна на обстоятелствата. Това ще проваля плановете ви и ще ви изкарва извън добре начертания ви път. Съветът към вас е да излезете победители от ситуацията, като се възползвате от нея и подбирате най-правилните подходи. Не загърбвайте ангажиментите си и бъдете готви на жертви, в допустимите граници разбира се. Направите ли го, ще бъдете наградени. Тези награди и признания обаче ще дойдат по-късно.

От средата на май почти до края на юли, както и в края на декември, Юпитер ще бъде в знака Риби, което ще образува положителни преживявания за вас. Пред вас ще се отварят нови врати, ще имате възможност за израстване и много поводи за вътрешно удовлетворение. Тези моменти обаче не бива да ви провокират да политате в облаците. Залагайте на реализма в плановете и мечтите си.

Ще имате успех в представянето в нови сфери и реализирането на нови проекти, особено ако целта ви е увеличаване на приходите. И все пак имайте предвид, че и тук плановете ви няма да се сбъднат напълно.

Възможно е жените Телци над 35 години да предприемат кардинална промяна и да се преместят в друго населено място. При други предстоят важни събития, свързани с човек от чужбина.

През тази година ще сте много мнителни и стриктно ще проверявате всяка информация, която получавате. Особено внимателни е добре да бъдете при боравенето с документи.

Силна опора може да получите от представители на знаците Везни, Водолей и Близнаци.

Работа и Пари

Тъй като нещата няма да ви се случват с лекота, ще се наложи да полагате повече усилия в работата си и да не позволявате на присъщия ви понякога мързел да ви завладее. Същевременно ще трябва добре да преценявате кога е добре да се намесвате и кога е препоръчително да стоите настрана. И отново – не си създавайте сами илюзии и бъдете по-прагматични, когато правите плановете си.

Юпитер може да ви подтиква да се увличате по съмнителни идеи и теории, което това категорично трябва да избягвате. Не губете пари за идеи, които трудно бихте могли да реализирате. По отношение на работата ще е добре да намалите броят на хората, пред които разгласявате намеренията си. Сред тях има такива, които умишлено или не, ще ги споделят с трети лица и така ще ви вредят.

За съжаление точно Юпитер ще усложнява много нещата при вас в професионален и финансов план. Заради него почти на всяка крачка ще се сблъсквате с бюрократични спънки, а разходите ще са повече, отколкото очаквате. Точно поради тази причина е препоръчително да избягвате големите покупки и да се въздържате от нови необмислени начинания. Казано се две думи, не се хвърляйте през глава в недобре преценени действия.

Лошото е, че ще сте склонни да проявявате импулсивност и с резки действия ще искате да разрешите спорни въпроси. Това ще се наблюдава особено силно през първите месеци на годината заради въздействието на Уран. Трудно ще усмирявате импулсите, но все пак ако можете, ще е по-добре да го правите.

Уви, годината не е много подходяща за поставяне на ново начало в работната сфера. Ако сте решили да сменяте работата си, обстоятелствата няма да са много благоприятни. Можете ли, отложете го за малко по-близко бъдеще. Безработните ще намерят това, което искат, стига да действат и да не очакват, че късметът сам ще почука на вратата им.

В средата на ноември лунното затъмнение може да ви провокира към неправилни действия по отношение на служебни събития и така да навредите на кариерата си. В този период стойте настрана от фундаментално важните въпроси.

Доходите ви по принцип няма да намалеят, а някои дори ще успеят да изкарат допълнителни пари. Големи увеличения на заплата са малко вероятни, но като цяло през годината приходите ви ще бъдат стабилни, което ще ви позволи да заделите някой лев настрана.

Благоприятно развитие по отношение на имущество на ваши родители или други родственици. По някакъв начин вие ще може да се облагодетелствате от такава собственост, като е възможно да се ангажирате с поддръжка, отдаване под наем, продажба и други.

Купидон

Повечко късмет в любовта ще имат необвързаните Телци през 2021 година. Почти всички представители на знака, които са сами, ще имат шанс да устроят личния си живот. Възможностите за това особено много ще се покачат през летния сезон, когато Юпитер е в Риби. Тогава властта в личната комуникация ще е във ваши ръце и изцяло от вас ще зависи как ще се развиват отношенията. Освен това ще имате многобройни запознанства, които ще са обещаващи за бъдещето, стига вие да го поискате и да не мечтаете единствено за неангажиращ флирт. Ще трябва да разберете, че желанието ви за безгранична свобода е несъвместимо със сериозна връзка. Също така ще се наложи да преглътнете навика си да се противопоставяте или участвате в полемики на обществени места. Това няма да прави добро впечатление на новите хора около вас.

За хората, които наскоро са започнали нова връзка, годината също няма да е кой знае колко предизвикателна. Почти всеки от вас ще получи в личния си живот точно това, към което се стреми. Това може да бъде истинско любовно приключение, удоволствие или радост да останете насаме с любимия човек. Благоприятно ще е времето за сключване на брак и за създаване на семейство, но не си мислете, че всичко ще се случва с едно щракване на пръстите. Пречки и усложнения не са изключени и ще се наложи да хвърлите повече нерви и усилия, за да изпълните това си желание.

Жените Телци също ще имат възможност за сключване на брак с мъж от друга националност или религия. Той обаче ще е успешен, само ако лежи на искрени чувства, а не на различни прагматични и материални изгоди.

По-сложни ще са нещата при отдавна обвързаните Телци. Спокойствие, толерантност и компромиси са основните неща, на които трябва да залагате през годината в отношенията си. Опитайте се да сте максимално толерантни към проблемите в ежедневието. Ако се опитате постоянно да налагате мнението си, бързо ще превърнете семейния живот във военен конфликт.

В края на годината, особено през последните дни, се препоръчва да избягвате разговори с обвинителен тон. Съществува голям риск влиянието на ретроградната Венера да създаде емоционални затруднения на този фон, което да прерасне в дългосрочен проблем в отношенията с партньора.

Именно заради трудностите в личен план през годината ще се задържат единствено наистина стабилните връзки. Тези, които се крепят на деца, натиск от страна на родители или други фактори, ще се разпаднат. Стресова ситуация, която ще възникне във фамилията, ще противопостави различни мнения и идеи за нейното разрешаване.

Здраве

Сатурн във Водолей крие потенциален риск за вашето здраве, заради което съветът е да вземете превантивни мерки за себе си. Основното през годината ще бъде да се научите да си почивате повече и да не пренебрегвате собственото си състояние.

Следете се внимателно и предприемайте действия дори и при най-малките симптоми на неразположение. Ахилесовата ви пета ще е храносмилателната система и нервите. Трябва да внимавате и за двете. Помогнете си като изключите от менюто си вредни и некачествени храни и освен това премахнете от обкръжението си хора, които ви натоварват.

Астрологичната среда и проблемите от различно естество ще ви карат да се чувствате нетрудоспособни и изтощени както физически, така и психически. Това ще ви накара да съжалите, че дълго време сте се пренебрегвали. Сериозни тежки заболявания едва ли ще се появят на хоризонта, но имунната ви система ще е отслабена, а ако имате хронични заболявания те могат да се обострят. За да го предотвратите, бъдете по-организирани в ангажиментите си и си предвиждайте време всеки ден за здравословни занимания – разходки, упражнения и хранителен режим.

Ще имате грижи, свързани със здравето на човек от семейството, но казусът бързо ще се разреши и ще намерите правилното лечение, както и ще се радвате на безпроблемно възстановяване.

Характеристики

Управляваща планета: Венера
Стихия: земя
Качество: неподвижен
Щастливи числа : 2,4,6
Цвят: зелен или розов
Камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък
Цветя (растения): Момина сълза, люляк
Метал: желязо, стомана
Талисман: чук, златно руно
Девиз: Аз притежавам
Късметлийски дни: понеделник, петък
Неблагоприятни дни: вторник
Уязвима част от тялото: шия и гърло
Допълващ и противоположен знак: Скорпион

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html