петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Дева

Дева - Месечен хороскоп

Деви, вие сте сред големите късметлии този месец. За вас краят на годината ще се отличава със спокойствие и хармония. Докато повечето хора ще се притесняват от къси крайни срокове, вие блажено ще си почивате и ще се радвате, че предварително сте сложили всичко в ред. Разбира се, това не означава, че цял месец ще си почивате, но определено няма да изпитвате напрежение и ще се отдаде повече на планиране на празниците.

Много от вас ще бъдат зарадвани и от стабилност в доходите си. В края на годината всеки се надява на повече пари, а при вас шансовете това да се случи не са никак малки. Така че това също ще ви носи спокойствие.

Наред с изброеното, ще се чувствате много по-добре и в отношенията си с околните. Ще усещате, че сте желана и търсена компания, че хората ви се доверяват и им е приятно да си говорят с вас. Самите вие ще имате огромно желание да радвате и да помагате. Благодарение на всичко това, самочувствието ви ще расте и ще се чувствате прекрасно в кожата си.

Работа и пари

В работните дела общо-взето ще ви върви по вода. Много от вас ще жънат успехи от положени в близкото минало усилия. Постиженията ще идват при вас едно след друго и всъщност не е изключено в края на годината да получите страхотен подарък – повишение.

За Девите, които имат свой бизнес, положението ще седи малко по-различно. Не че няма да имате добри резултати, но ще е по-добре да залагате на познатото и установеното. Сега не е моментът да експериментирате, да прилагате нови методи или да се впускате в непознати за вас дебри. Дайте приоритет на това, което е вече разработено и знаете, че е ефективно. И бавно разработвайте стратегиите си.

За парите, както вече стана ясно, едва ли ще се тревожите. Повишенията при някои от вас ще са свързани и с увеличаване на заплатата, така че ето още един повод за празнуване. Не е изключено и някакъв нов процес да се трансформира в източник на доходи.

Купидон

Щастливо се очертава да ви бъде и в личните отношения. Сега ще осъзнаете, че колкото повече давате на близките си, толкова повече те ще ви отвръщат с любов, топлина и разбирателство. Ще изпитвате желание да правите подаръци и изненади, което само ще засили силните емоции.

При необвързаните също няма да е самотно и мрачно. Възможността в края на годината да срещнете сродната си душа е много голяма. Просто трябва и вие да проявите инициатива, а не само да чакате друг да прави крачките.

Здраве

През този месец е добре да прегледате храносмилателната си система и сърцето си, особено ако сте решили да се насочите към по-интензивен спорт. Внимавайте с какво се храните, защото стомахът ви ще е доста чувствителен. Също така, диетите, започнати през този период, ще са високо резултатни.  

Светли празници!

 

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: земя
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 6, 12, 20, 27
Цвят: бял, бледо сив, виолетов, резеда
Камъни: ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит
Цветя (растения): астра, подбел, червен мак
Метал: олово, мед
Талисман: наковалня, астра
Девиз: Аз анализирам
Късметлийски дни: сряда
Неблагоприятни дни: четвъртък, петък
Уязвима част от тялото: стомах и черва
Допълващ и противоположен знак: Риби

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html