петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Дева

Дева - Месечен хороскоп

Мисълта за дома, спокойствието и уюта ще се настани при Девите през този месец. Битът във всичките му измерения ще е акцент за вас и стремежът за професионални висоти за известно време ще остане леко назад. Не става въпрос обаче да се занимавате с битовизми в отрицателния смисъл на думата. Много от вас ще започнат ремонти и преустройства в дома, които отдавна искате да направите. Сега имате възможността да разрешите семейните и битови въпроси, които отдавна се въртят в главата ви. Някои от представителите на зодиака ще се сдобият с имущество или ще предприемат стъпки към тази цел. Големи покупки за бита също не са изключени. Което и да е от тези неща, ще ви донесе спокойствието и уютът, които почти всеки търси в студените и мрачни есенни дни.

Работа и пари

Служебните дела ще са ви важни, но няма да са ви основен приоритет. Ще се стараете да вършите работа си и няма да допускате забавяния или някакви грешки за сметка на личния ви живот. Все така съвестно ще изпълнявате ангажиментите си и няма да позволите да изпаднете в неизгодно положение спрямо шефовете си. Същевременно обаче повишения или някакви нови допълнителни заетости са малко вероятни, просто защото в момента не сте се устремили толкова от тях. Малко ще бъдат Девите, които ще проявят истинска мотивация за тази сфера от живота си или ще се впуснат в търсене на нова работа. Просто ще ви е спокойно и комфортно там, където сте, в което няма нищо лошо.

При бизнесмените също не се очаква нещо кой знае какво. Бизнесът ви ще върви с нормални темпове, но е малко вероятно да постигнете значителни по-големи резултати от предходните месеци. Общо взето нещата ще са без изменение. Чак към края на периода пред някои от вас ще се открие интересна възможност, която ще изисква добро проучване на пазара.

В материален план няма да има от какво да се притеснявате. Имате достатъчно средства да изпълните битовите промени, които сте планирали, или да закупите придобивките, които искате и са ви необходими. Освен това тези покупки ще са успешни и дълго време ще са ви от полза.

Купидон

Вече стана ясно, че семейството и битът ще са ваш приоритет. Ще се отнасяте топло и с любов към близките си, ще проявявате повече интерес към техните желания, проблеми и мисли и ще се стараете да ги покровителствате и да им помагате. Ако запазите тази линия на поведение през целия месец, няма да има никаква причина за спорове в дома ви. В семейството трайно ще се настанят хармонията и любовта.

Необвързаните Деви трябва да си отворят очите. Около вас има човек, когото вие познавате отдавна, но все още не гледате на него като на потенциален партньор. Може би не изпитвате луда страст към него, но за една връзка доверието и близостта са от съществено значение.

Здраве

Повече проблеми може да имате с главоболия, кръвното налягане или вестибуларния апарат. Те ще са вашата Ахилесова пета този месец. Ако оплакванията ви са чести, посетете лекар. Хубаво е да започнете някакъв режим, с които да прочистите тялото си от токсини.

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: земя
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 6, 12, 20, 27
Цвят: бял, бледо сив, виолетов, резеда
Камъни: ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит
Цветя (растения): астра, подбел, червен мак
Метал: олово, мед
Талисман: наковалня, астра
Девиз: Аз анализирам
Късметлийски дни: сряда
Неблагоприятни дни: четвъртък, петък
Уязвима част от тялото: стомах и черва
Допълващ и противоположен знак: Риби

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html