петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Дева

Дева - Годишен хороскоп

Преживяванията ви ще бъдат най-различни, но като цяло положителните ще преобладават. Ще водите сравнително спокоен живот, без кой знае какви трусове. Реално отрицателните моменти изобщо няма да са толкова силни и много лесно ще преминават.

Натрупали сте солиден житейски опит, който може да използвате сега, без никакви притеснения. Позицията на Юпитер спрямо Девите ще е благоприятна за вас през по-голямата част от годината. Само от средата на май до края на юли и през последните 3 дни на декември Юпитер ще бъде в опозиция на знака ви.

Иначе Юпитер ще ви донесе много късмет, осигурявайки ви възможности за ефективен старт и изграждане на обещаващи връзки. В периодите на опозиция пред вас ще изникват пречки за постигане на целите. Тогава съдбата ще ви сблъсква с хора, с които сте на напълно противоположни мнения. Гордостта ви и способността ви да сдържате емоциите си ще бъдат подложени на сериозно изпитание.

Осезаем ефект върху вас, Деви, ще оказва Меркурий, който ще ви подкрепя почти през цялата година. На него няма да може да разчитате в периодите, когато е ретрограден – от 30 януари до 22 февруари, от 30 май до 24 юни и от 27 септември до 19 октомври. В тези моменти е препоръчително да се отдаде на пасивност и почивка. В никакъв случай не започвайте нищо ново, не подписвайте важни документи и избягвайте конфликтни ситуации.

Като изключим това, през 2021 година ще имате много възможности да постигнете желаните цели, за които обаче от вас ще се изисква да положите много усилия и труд.

Стари приятели или роднини ще се завърнат от чужбина. Те обаче ще дойдат разочаровани или уплашени от нещо, с някаква тревога в сърцата си или със страх за бъдещето си и ще имат нуждата от вашата подкрепа.

Работа и Пари

2021 година е вашата година в професионален план, за което може да благодарите единствено на Меркурий. Изключително много познанства и контакти в работно отношение ви очакват, което ще се окаже от полза в малко по-далечно бъдеще.

Бизнесмените ще имат идеалната възможност да анализират и надминат конкурентите. Ще може да се похвалите с подобряване на квалификацията на персонала и сключване на нови споразумения за партньорство, които ще дадат първите резултати още до средата на годината.

Ако сте от страна на работещите, ще се радвате на добра комуникация с колегите и по-висшестоящите от вас в неформална обстановка, което ще доведе до нови възможности в кариерата. Възможно е увеличаване на доходите и появата на алтернативни начини за печелене на пари. В професионалните и работните дела не бива да се поддавате на емоции, въпреки че ще ви бъде доста трудно да не го направите.

Тези, които се занимават с обществена или политическа дейност, има опасност да попаднат в конфликтни и скандални ситуации, режисирани от хора или институции от други градове или държави. Внимание ще изискат с отношенията ви с представители на зодиите Рак, Скорпион или Риби.

Младите жени Дева ще имат много силна година, стига да преценят правилно шансовете си и да не ги пропиляват в очакване на други по-примамливи или по-печеливши оферти. Младите мъже Дева обаче ще преживеят затруднения в работата си най-вече заради заплащането, което може да доведе до промяна на работното място и търсене на нова кариера. При мъжете над 35 нещата във финансов план ще бъдат много по-стабилни.

Ако планирате реорганизация на работния процес, може без да се замисляте, да се захванате с този въпрос. Като цяло ще се радвате на стабилно финансово състояние през цялото година. Почти всички Деви ще повишат доходите си. Нищо чудно и да си купите имот.

Купидон

На някои ви предстои раздяла с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева поради различни житейски причини, но без връщане назад.

2021-а ще е пълна с изненади в любовта. Ще се радвате на максимална независимост и желаната свобода за избор. Заради неблагоприятното положение на Луната обаче не давайте воля на емоциите си.

За съдбовна среща мога да се подготвят самотните Деви. От вас ще се изисква единствено да излизате повече и да бъдете отворени към запознанства. Почти всички представители на знака ще изпитват остра нужда от промяна в личен план. Необвързаните ще мечтаят за сватба, а обвързаните ще искат по-голяма сигурност за общото бъдеще и ще мислят за дете. Много от вас ще преосмислят отношението си към партньора, подтикнати от външни обстоятелства.

Първата половина на годината ще е по-динамична в любовта. Ситуациите ще се развиват във ваша полза, само ако дадете най-доброто от себе си. Сега е моментът да дадете зелена светлина на откровените разговори и вземането на важни решения.

Втората половина ще бъде по-спокойна, но пък тогава ще дойдат и последствията от решенията, които сте взели. Дали сте сгрешили, или не – ще разберете тогава. Няма нужда да споделяте случващото се с всичките ви познати, по-добре анализирайте ситуацията сами.

Здраве

За щастие, сериозни здравни проблеми през годината няма да ви притесняват. Най-голямата опасност, от която трябва да се пазите, са ежедневните болежки, причинени от моментни дразнители. Но те също могат да бъдат сведени до минимум, ако се отнасяте разумно към себе си, спазвате режим, не се претоварвате в работата и си давате нужната почивка. Освен това, трябва да се грижите за себе си по време на есенно-зимния сезон, когато се активират вируси и настинки.

Притеснение ще предизвика здравословното състояние на жена от семейството ви или от кръга ви роднини. Вероятно ще бъде нещо, което ще създаде голямо напрежение, но за кратък период от време.

Като цяло за повечето от вас годината ще е спокойна. Ако усетите загуба на сили и енергия, не се притеснявайте – това усещане бързо ще премине. Почивката или общуването с приятели може да ви помогне в това отношение. Дори ще може да си позволите да се подадете на емоциите, без да се притеснявате за последствията. Отговорността за изпълнението и реализиране на начинанията ви ще е изцяло на вашите плещи. Точно за това ще се наложи да концентрирате цялата си енергия и да се възползвате максимално от нея в ситуациите, които възникнат. Особено през първите месеци на годината времето ще е много благоприятно както за кариерата, така и да устроите съдбата си.

Характеристики

Управляваща планета: Меркурий
Стихия: земя
Качество: подвижен
Щастливи числа: 3, 5, 6, 12, 20, 27
Цвят: бял, бледо сив, виолетов, резеда
Камъни: ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит
Цветя (растения): астра, подбел, червен мак
Метал: олово, мед
Талисман: наковалня, астра
Девиз: Аз анализирам
Късметлийски дни: сряда
Неблагоприятни дни: четвъртък, петък
Уязвима част от тялото: стомах и черва
Допълващ и противоположен знак: Риби

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html